Închide meniul

„E dureros!” Secundul lui Flavius Stoican a rupt tăcerea. Mesaj dur pentru familia Mititelu, după despărțirea de FC U Craiova 1948. „Nu ne-au interesat clauzele!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 noiembrie 2021, 17:23

„E dureros! Secundul lui Flavius Stoican a rupt tăcerea. Mesaj dur pentru familia Mititelu, după despărțirea de FC U Craiova 1948. „Nu ne-au interesat clauzele!

Bobi Verdeș, mesaj dur pentru familia Mititelu

Hepta

Bobi Verdeș și Flauvius Stoican au renunțat la sume uriașe de la familia Mititelu. Stoican avea o clauză de reziliere de 20.000 de euro, în timp ce clauza lui Verdeș era de 5.000 de euro, potrivit gsp.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bobi Verdeș: „Nu ne-au interesat clauzele!”

Antrenorul secund l-a „înțepat” pe Adrian Mititelu, după ce a refuzat să stea pe banca echipei ca interimar.

Eu doar atât vreau să precizez, fără să dau cu piatra. Chiar dacă Flavius m-a rugat să continui, nu am putut. Pentru că fără el lucrurile nu pot fi la fel. Omul e «piesă» ca antrenor și, mai presus de meserie, are un caracter extraordinar.

Ca idee, noi am avut clauză de reziliere și nu ne-a interesat pentru că este echipa care ne-a adus cele mai frumoase momente în cariera de fotbalist. Am zis „stop” și „gata”. Le mulțumesc suporterilor și-i iubesc!”, a spus Bobi Verdeș, potrivit sursei citate.

Bobi Verdeș: „E dureros că am plecat așa repede!”

Adrian Mititelu l-a demis pe Flavius Stoican din cauza faptului că antrenorul nu i-a respectat anumite ordine, nefolosind jucători ceruţi de patron. Doar patru meciuri a rezistat Stoican la FC U Craiova 1948.

Reclamă

Până la numirea unui nou antrenor, Adrian Mititelu spera ca Bobi Verdeș să stea pe bancă la următoarele meciuri. Doar că acesta nu a dorit să-i facă pe plac patronului, plecând odată cu Flavius Stoican.

„Sunt trist și e dureros că am plecat așa repede pentru că, într-un timp incredibil de scurt, am reușit să aducem o schimbare în jocul echipei. Apreciat de oameni care cunosc fenomenul. Mă refer la organizare, la joc, la atitudine, la dorință. Am strâns puncte și am urcat în clasament. Mai mult, suporterii au început să spere”, a spus Bobi Verdeș, potrivit gsp.ro.

Adrian Mititelu are 48 de ore că să găsească un nou antrenor. FC U Craiova 1948 are sâmbătă meci în Liga 1, împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și