Închide meniul

„E îndreptăţit să plece”. Ce se întâmplă cu Florin Tănase şi care sunt şansele să plece de la FCSB. „Este bizar!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2021, 13:02

Reclamă
„E îndreptăţit să plece. Ce se întâmplă cu Florin Tănase şi care sunt şansele să plece de la FCSB. „Este bizar!

FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Căpitanul roş-albaştrilor a tot anunţat că vrea să plece. Chiar şi aşa, s-ar putea să fie nevoit să îşi ducă până la capăt contractul cu vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce se întâmplă cu Florin Tănase şi care sunt şansele să plece de la FCSB

Deocamdată nu este o ofertă concretă pentru el. Asta este puțin bizar. Un jucător care a marcat 24 de goluri. Oamenii întreabă, dar probabil că mercato abia acum începe în adevăratul sens.

Oferta este suma pe care o cere patronul și cea pe care o oferă clubul care vrea să transfere. Dacă are neapărată nevoie, plătește. Dacă nu are neapărată nevoie, nu plătește nici trei milioane. El este îndreptăţit să plece”, a declarat Victor Becali la digisport.ro.

Florin Tănase a fost pe lista de transferuri a lui Anderlecht. De atacantul lui FCSB s-au mai interesat cluburi din Franța, Turcia, zona Golfului și SUA. Tănase a fost aproape să înceapă cu gol noua ediţie de campionat. A ratat însă un penalty în remiza cu FC Botoşani, scor 0-0.

Telenovela Florin Tănase continuă

Mihai Stoica a rămas impresionat de Tănase și susține că dacă l-ar vedea cineva la antrenamente ar plăti banii ceruți de Becali, pe loc. 5.000.000 de euro vrea finanțatorul FCSB pentru căpitanul său.

Reclamă

Tănase nu pleacă! Dacă va pleca, vom discuta. Dacă va pleca, va pleca pe o sumă foarte mare. Patronul noastru cumpără și scump, dar vinde foarte scump. Posibilități de plecare sunt pentru oricine.

Dacă venea cineva să-l vadă, ieri, la antrenament, probabil că dădea banii imediat, într-o singură tranșă”, a spus MM Stoica într-o conferință de presă.

26 de ani are Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com. Tănase mai are contract cu FCSB până la finalul lui 2022.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și