Închide meniul

„E un club amator!” Victor Pițurcă, atac neașteptat la CSA Steaua: „Începi să-ți pui semne de întrebare”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2021, 19:35

„E un club amator! Victor Pițurcă, atac neașteptat la CSA Steaua: „Începi să-ți pui semne de întrebare

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Victor Pițrucă, atac neașteptat la CSA Steaua

Victor Pițurcă, atac neașteptat la CSA Steaua. „Militarii” nu l-au convins pe Daniel Oprița să-și prelungească contractul, fapt care l-a enervat la culme pe Victor Pițurcă. „Piți” consideră că Steaua trebuie să facă toate eforturile posibile să-l păstreze pe Oprița în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă, atac neașteptat la CSA Steaua

„Ar fi culmea să nu continue Oprița. Din ce am discutat cu el, a cerut un salariu de bun simț, nu mi s-a părut mare. Oprița a reușit să promoveze în Liga 2 cu mulți jucători aduși de el. El poate reuși să aducă Steaua pe prima scenă, cu această experiență.

Eu sper că cei care conduc destinele Stelei să facă în așa fel încât să poată Steaua să promoveze. Ar fi un minus mare dacă nu se întâmplă așa. Dacă vezi declarații de genul ăsta la adresa antrenorului care a făcut numai lucruri bune, începi să-ți pui anumite semne de întrebare. Nu e cazul! (n.r.- să meargă la Steaua)”, a declarat Victor Pițurcă, la Digi Sport.

Pe lângă problema cu Oprița, CSA Steaua se confruntă și cu dificultăți la nivel organizatoric. „Militarii” nu pot promova în Liga 1, fiind un club de drept public. CSA Steaua mai are timp să-și găsească un investitor privat doar până la 1 iulie.

Victor Piturcă: „CSA Steaua e un club amator!”

Deși sunt mai aproape ca niciodată de Liga 1, „militarii” nu l-au convins încă pe Victor Pițurcă. De altfel, „Piți” nu se grăbește să revină în Ghencea.

Reclamă

„Bumbescu cred că mă așteaptă. Bumbescu, Iovan, mă așteaptă. Chiar și Daniel Oprița. Deocamdată, Steaua e un club amator. Când va putea să promoveze în Liga 1, putem să credem că lucrurile încep să se facă profesionist”, a încheiat Victor Pițurcă.

Paradoxal, CSA Steaua nu poate evolua în Liga 1, dar UEFA permite echipelor de drept public să joace în cupele europene.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Victor Pițurcă, despre situația de la CSA Steaua
  • Atac incredibil al lui Pițurcă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:55 Real Madrid – FC Barcelona 0-0. Catalanii joacă ultima şansă la titlu, în „El Clasico”. Spectacol total pe Santiago Bernabeu 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” 20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” 20:06 „Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu 19:56 VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Toyota le-a învins pe Porsche şi Ferrari Vezi toate știrile
Citește și