Închide meniul

Edi Iordănescu a explicat de ce Gigi Becali nu poate fi niciodată antrenor la FCSB: „Cunoaşte foarte mult fotbal, dar să se gândească de două ori!”. Capitolul la care suferă cel mai mult roş-albaştrii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 ianuarie 2022, 23:52 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 22:03

Edi Iordănescu a explicat de ce Gigi Becali nu poate fi niciodată antrenor la FCSB: „Cunoaşte foarte mult fotbal, dar să se gândească de două ori!. Capitolul la care suferă cel mai mult roş-albaştrii

Edi Iordănescu i-a spus lui Gigi Becali de ce nu poate fi antrenor la FCSB

Colaj Hepta

Edi Iordănescu a explicat de ce Gigi Becali nu poate fi niciodată antrenor la FCSB. Edi Iordănescu a oferit detalii despre ceea ce s-a întâmplat în perioada în care a stat pe banca lui FCSB. La două luni după ce şi-a dat demisia, antrenorul în vârstă de 43 de ani a vorbit despre modul în care Gigi Becali încerca să se implice la echipă. Patronul vicecampioanei l-a anunţat iniţial pe Edi că are mână liberă, dar s-a răzgândit în timpul meciului cu FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul roş-albaştrilor s-a înfuriat în momentul în care Edi Iordănescu nu a vrut să-i facă pe plac şi l-a criticat în termeni duri. L-a convins astfel să plece şi nu a mai fost nevoit să plătească clauza de reziliere de 500.000 de euro. Fiul lui Anghel Iordănescu a recunoscut problemele care au apărut.

Edi Iordănescu a explicat de ce Gigi Becali nu poate fi niciodată antrenor la FCSB: „Știe mult fotbal, dar nu ca tehnician”

Edi Iordănescu este sigur că Gigi Becali nu ar putea fi vreodată antrenor. Nu doar licenţa PRO îi lipseşte patronului echipei care a câştigat ultima dată titlul în 2015.

Eu am spus că dacă eu nu am reuşit, nu ştiu cine va mai reuşi. Am spus asta ştiind contractul care mi-a fost acceptat. Patronul Gigi Becali cunoaşte foarte mult fotbal, dar nu ca un tehnician (n.r. întrebat dacă se poate face performanţă şi aşa). Nu poate să înţeleagă… ca apoi să ia deciziile corecte, atât timp cât nu este implicat în activitatea zilnică. Când vrei să decizi totul, chiar dacă ai oameni foarte buni, îţi asumi anumite lucruri. Eu, dacă sunt supărat pe ceva, este că mi s-a promis ceva şi mi s-a oferit altceva. Să nu uite că acest club are foarte mulţi suporteri. Se joacă cu dragostea unor oameni. Conduci o societate, angajezi pe cine vrei, dar atunci când performanţele ating sute de mii de suporteri, trebuie să te gândeşti de două ori„, a declarat Edi Iordănescu la digisport.ro.

Edi este sigur că şi Gigi Becali este răspunzător pentru rezultatele dezamăgitoare înregistrate ,în preliminariile cupelor europene, de FCSB. Roş-albaştrii nu au mai obţinut calificarea în grupe, acesta fiind capitolul la care suferă cel mai mult.

Reclamă

La nivel intern se poate face performanţă, drept dovadă că echipa a fost sus an de an. Dar s-a dovedit că pentru Europa e mai greu. Eu niciodată nu o să mă dezic de fotbalul românesc, dar cred că sunt multe lucruri care nu funcţionează„, a reacţionat fostul antrenor de la FCSB.

În locul său a fost numit Toni Petrea. Roş-albaştrii au rămas fără înfrângere din luna august, dar sunt la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Chiar împotriva jucătorilor lui Dan Petrescu vor juca în primul meci din 2022.

Citește și:

Unde s-a rupt totul între Gigi Becali și Edi Iordănescu

Din informațiile AS.ro, Gigi Becali și-a dorit să vorbească, la telefon, cu Edi Iordănescu, la pauza meciului cu FC Voluntari. Patronul de la FCSB era nemulțumit de evoluția lui Constantin Budescu și voia să-i ceară antrenorului să-l schimbe. Chiar Becali a declarat, ulterior, că el l-ar fi înlocuit pe Budescu.

Reclamă 4 / 0/3

Din câte se pare, Becali a trimis un om, din conducerea clubului, cu telefonul la Edi Iordănescu. Tehnicianul „a luat foc”, în acel moment, și a refuzat să discute cu patronul echipei. Iordănescu jr. a fost auzit de cei din jur în momentul în care a țipat la cel care venise cu telefonul să nu ajungă la el pentru că o sa spargă telefonul.

Vorbele antrenorului au ajuns la urechile patronului care s-a enervat teribil. Acela a fost momentul care l-a făcut pe Becali să își dorească să se despartă de Iordănescu jr. Ulterior, finanțatorul FCSB a ieșit la TV, l-a criticat pe Budescu, dar și jocul echipei.

După acel meci a început „nebunia” la FCSB! Între Becali și Iordănescu a început un schimb de replici, prin sms, lucru care a dus la plecarea tehnicianului de la echipă.

Recomandări
  • Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali
  • Motivul pentru care patronul lui FCSB nu poate fi şi antrenor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și