Închide meniul

Edi Iordănescu a făcut „ca trenul” la Hunedoara! Antrenorul lui FCSB a spart tabla de joc și și-a amenințat jucătorii: „Cine nu se va alinia ca mentalitate, va fi dat afară!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 septembrie 2021, 19:56

Edi Iordănescu a făcut „ca trenul la Hunedoara! Antrenorul lui FCSB a spart tabla de joc și și-a amenințat jucătorii: „Cine nu se va alinia ca mentalitate, va fi dat afară!

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Gigi Becali

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Hunedoara a fost aproape de a produce surpriza în Cupa României. FCSB a condus cu 3-0, iar echipa lui Edi Iordănescu aștepta fluierul final pentru a merge mai departe. Numai că lucrurile nu au stat chiar așa cum și-ar fi dorit roș-albastrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a făcut „ca trenul” la Hunedoara! Antrenorul lui FCSB și-a amenințat jucătorii

Echipa din Liga 3 a reușit o remontada incredibilă, iar cei de la FCSB s-au trezit egalați. A fost nevoie de prelungiri pentru ca jucătorii pregătiți de Edi Iordănescu să meargă mai departe în Cupă. Acest lucru l-a nemulțumit teribil pe tehnicianul echipei lui Gigi Becali.

Edi Iordănescu a tăiat în carne și oase la Hunedoara. Dezvăluirile au fost făcute chiar de un jucător de la FCSB, sub protecția anonimatului.

”Edi s-a transformat total! A făcut haos în vestiar! A spart de nervi tabla și ne-a spus că jucăm la Steaua, iar aici nu e permis să tratăm jocurile ca la Hunedoara.

A țipat la noi și ne-a spus că cine nu se va alinia ca mentalitate, va fi dat afară de la echipă. S-a lăsat liniște, nu mai vorbea nimeni în afară de el. Ne-a spus că am jucat 60 de minute ce ne-a cerut, după care am jucat după capul nostru.

Reclamă

A terminat discursul foarte amenințător! Ne-a transmis că e ultima oară când acceptă să mai facem în teren ce considerăm noi”, a mărturisit un jucător al lui FCSB, potrivit prosport.ro.

Edi Iordănescu: „Am demonstrat că putem fi amatori!”

FCSB venea după două victorii fără gol primit, 6-0 cu Dinamo şi 1-0 cu FC U Craiova 1948. Apărarea vicecampioanei a suferit serios în a doua repriză a meciului de la Hunedoara.

„A fost o calificare pe care am gestionat-o foarte prost. Au fost 60 de minute în care am fost competitivi, ca şi implicare în joc, ca şi gândire, ca şi concept. Am avut 3-0, după care am demonstrat că putem fi şi amatori în acelaşi joc. Eu diger foarte greu momente de genul ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

Am bătut Dinamo, am bătut şi la Craiova şi puteam să stricăm tot ce am construit în ultima perioadă. Pentru asta vor fi consecinţe şi vor fi şi consecinţe financiare pentru că eu nu accept şi nu pot să merg înainte în felul ăsta. Mă laud că am jucători buni şi cu potenţial, dar mentalitatea nu este corectă pentru a câştiga un campionat. Trebuie să o schimbăm. Aici trebuie să muncesc cel mai mult„, a declarat Edi Iordănescu după CS Hunedoara – FCSB 3-5.

Gigi Becali: „O să fie militărie la FCSB”

Gigi Becali a anunțat încă de la început că îl aduce pe Edi Iordănescu ca să dea milităria jos din pod. Restras din viața echipei, patronul i-a lăsat șefia totală lui Iordănescu Jr.

„O să fie și o clauză de reziliere. A vrut să aibă o asigurare că nu mă mai bag la echipă. Dar eu dacă i-am spus că nu mă mai bag, nu mă mai bag. Oricum… am obosit și au fost grele ultimele zile.

De acum înainte va fi militărie la FCSB. O să fie dictatură. Edi Iordănescu o să facă dictatură”, a mai spus Gigi Becali, în momentul când negocia cu Edi Iordănescu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și