Închide meniul

Edi Iordănescu a găsit noua „perlă” de la FCSB! Cine e jucătorul care ar putea să-i umple conturile lui Gigi Becali. „Alții n-au cifrele copilului ăsta”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 septembrie 2021, 17:49

Edi Iordănescu a găsit noua „perlă de la FCSB! Cine e jucătorul care ar putea să-i umple conturile lui Gigi Becali. „Alții n-au cifrele copilului ăsta

Ianis Stoica, noua "perlă" de la FCSB

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ianis Stoica a înscris de două ori în thriller-ul CS Hunedoara – FCSB 3-5, din „16-imile” Cupei României. Evoluția sa l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, cel care a dezvăluit că a purtat o discuție cu Edi Iordănescu despre puștiul de 18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica, noua „perlă” de la FCSB

„Ianis Stoica e un jucător cu potențial foarte mare. Eu l-am întrebat pe Edi, am avut o discuție cu el și spunea că 9 se simte cel mai bine și asta joacă. De câte ori l-a băgat, a făcut o treabă foarte bună, dar eu consider că ar da un randament foarte bun chiar și mijlocaș de bandă sau inter. Acum nu știu capacitatea lui de efort, Edi lucrează cu el.

E un copil cu potențial, cu personalitate, cu maturitate în joc. S-a văzut imediat, a intrat, a avut personalitate, maturitate și a și marcat, ceea ce este rar. Ne gândim la jucători cu un statut important în Liga 1 și n-au cifrele copilului ăsta.

Eu cred că ar da un randament foarte bun chiar dacă ar fi inter sau mijlocaș stânga sau dreapta. Caută poartă, ia acțiuni individuale, cere foarte bine mingea în profunzime. Este un jucător cu mare potențial. Trebuie să muncească foarte mult și să aibă un progres”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

În acest sezon, Ianis Stoica a bifat 8 meciuri pentru FCSB, reușind să înscrie 4 goluri. În prezent valorează doar 200.000 de euro, dar cota sa ar putea să crească în viitorul apropiat.

Reclamă

Ianis Stoica, după CS Hunedoara – FCSB 3-5. „Mă bucur că mi-am ajutat echipa!”

S-a scris istorie în CS Hunedoara – FCSB 3-5, meci jucat în premieră, la Hunedoara, pe nocturnă. Jucătorii lui Edi Iordănescu au fost aproape să piardă, după ce au condus cu 3-0. Au evitat in extremis o ruşine istorică!

Ianis Stoica este unul dintre cei mai în formă jucători ai lui FCSB. Tânărul de 18 ani, care este fiul lui Pompiliu Stoica, i-a mulţumit lui Edi Iordănescu.

Mă simt bine, mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa cu cele două goluri. Sunt bucuros de calificare. Ne-am deconcentrat foarte mult şi au reuşit să ne egaleze. În fotbal orice e posibil, numai în fotbal e posibil ca o echipă din liga a 3-a să egaleze una din Liga 1. Experienţa şi-a spus cuvântul până la final.

Reclamă 4 / 0/3

Mister îmi dă încredere. Pentru echipă cred că e un nou început şi cred că suntem pe drumul cel bun„, a declarat Ianis Stoica după CS Hunedoara – FCSB 3-5.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și