Închide meniul

Edi Iordănescu a rupt tăcerea despre conflictul cu Gigi Becali! „Fotbalul nu putem sa-l vedem toţi la fel!” Ce s-a întâmplat între patronul și antrenorul de la FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 5 octombrie 2021, 23:34

Edi Iordănescu a rupt tăcerea despre conflictul cu Gigi Becali! „Fotbalul nu putem sa-l vedem toţi la fel! Ce s-a întâmplat între patronul și antrenorul de la FCSB

Edi Iordănescu, mesaj ironic pentru Gigi Becali

Hepta

  • Edi Iordănescu a rupt tăcerea despre conflictul cu Gigi Becali
  • Ce s-a întâmplat între patronul și antrenorul de la FCSB

Edi Iordănescu a recunoscut că a avut anumite contre cu Gigi Becali, dar a precizat că discuțiile cu milionarul din Pipera nu au degenerat într-un scandal. Iordănescu Jr. susține că încă se bucură de libertate deplină din partea patronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a rupt tăcerea despre conflictul cu Gigi Becali

”Apar foarte multe materiale în presă, multe nu apuc să le parcurg, cu tot respectul pentru presă. Nu este acesta rolul meu. Am stat si azi toată ziua la stadion, lucrăm mult. Nu vreau să comentez tot ce apare în presă. Sunt discuţii fireşti ce le am eu cu patronul echipei. Discuţii normale.

Fotbalul nu putem sa-l vedem toţi la fel. Mă bucur in continuare de promisiunile pe care mi le-a făcut. E deschis dialogului şi asta contează foarte mult pentru mine. Il am pe Mihai Stoica alături care este un mediator foarte bun. Mă ajută pentru că imi conferă linişte. Eu lucrez cu echipa mult pe teren. Sunt conştient că suferim ca joc, dar ne-am asumat asta cu jocul. Dacă ma pui sa aleg intre joc si rezultatele.. aleg momentul acesta, rezultatele!”, a spus Edi Iordănescu, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă

În primele 7 meciuri la FCSB, Edi Iordănescu a adunat cinci victorii, o remiză și un eșec. Iordănescu a preluta echipa din afara locurilor de play-off și i-a dus pe roș-albaștri până pe locul al treilea, la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

„Trebuie multă muncă. Sunt multe lucruri noi pe care eu le cer şi nu pot să fie făcute rapid. Azi, de exemplu, am avut doar 12 persoane la antrenanemte, deci pe noi nici pauzele competiţionale nu prea ne ajută.. Nu avem nici echipa a doua. Incercăm să ne adaptăm.

Reclamă

Timpul imi va da dreptate, jocul nostru va creşte! Asta inseamnă multă muncă pentru că sunt multe lucruri noi pe care le cer şi care nu pot fi tranformate in automatisme decât in timp!”, a mai spus Edi Iordănescu.

Marius Șumudică l-a lăudat pe Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a fost adus de Gigi Becali să dea milităria jos din pod la FCSB. Antrenorul a fost lăudat imediat după primele meciuri la cârma roș-albaștrilor. Ultimul care a vorbit la superlativ de antrenorul lui FCSB este Marius Șumudică.

„Șumi” e convins că Edi Iordănescu se va bate la titlu până în ultimele etape și crede că aerul nou adus de noul tehnician este exact ceea ce lipsea echipei lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Referitor la FCSB, e clar că a venit un antrenor cu o oarecare disciplină, un antrenor nu pot să-i zic rigid, dar care ține vestiarul într-o teroare, între ghilimele. Nu vreau să se scoată din context, să-l fac nu știu cum pe Edi, care e prietenul meu.

Are aura asta de a ține grupul unit, disciplina e importantă și cred că valoarea individuală a jucătorilor va crește, iar cu Edi se vor bate la titlu”, a spus Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis
Echipa naţională • 16:26
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat”
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul