Închide meniul

Edi Iordănescu, decizie uluitoare înainte de FCSB – Dinamo. Cine este căpitanul vicecampioanei în lipsa lui Florin Tănase! Nu a jucat niciun minut în acest sezon

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2021, 19:43

Edi Iordănescu, decizie uluitoare înainte de FCSB – Dinamo. Cine este căpitanul vicecampioanei în lipsa lui Florin Tănase! Nu a jucat niciun minut în acest sezon

Probleme mari de lot pentru Edi Iordănescu

as.ro

Fără a se putea baza pe Florin Tănase, cel care poartă în mod normal banderola la FCSB, Edi Iordănescu a surprins pe toată lumea. Noul căpitan al lui FCSB este chiar Andrei Miron.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este noul căpitan al lui FCSB în „era” Edi Iordănescu

Fundaşul central de 27 de ani nu a jucat în niciun meci din actuala ediţie a Ligii 1. A fost doar rezervă în eşecul de etapa trecută, cu CFR Cluj, scor 1-4.

Edi Iordănescu refuzase, la conferinţa de presă, să anunţe cui îi va preda banderola. Golgheterul României de sezonul trecut, Florin Tănase, este accidentat şi mai are nevoie de aproximativ o lună până să revină.

Vedem, sunt doi, trei jucători pe care îi am în vedere, sunt jucători cu experienţă, dar vor fi cazuri când pot să apară şi jucători foarte tineri, cărora vrem să le construim personalitate, să le dăm încredere. În primul rând să stablizăm primul 11, după care mâine o să vedeţi cine o să fie căpitan.

Toate deciziile tehnico-tactice îmi aparţin. Eu voi alege căpitanul, acela va fi, grupul se va supune. Când iau o astfel de decizie o analizez foarte bine. Când Tănase va reveni, cu suguranţă pentru mine va fi prima soluţie de căpitan al echipei”, a declarat Edi Iordănescu.

Reclamă

Cum arată echipele de start la FCSB – Dinamo

Andrei Miron, căpitan la FCSB
Cum arată echipele de start la Derby-ul României

FCSB: Vlad – Creţu, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Cristea, Octavian Popescu – Cordea, Keşeru, Vali Gheorghe

Rezerve: Straton, Haruţ, Şut, Dumiter, Ianis Stoica, Ovidiu Popescu, Oaidă, Alexandru Musi, Sorin Şerban

Antrenor: Edi Iordănescu

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo: Eşanu – Amzar, Grigore, Giafer, Radu – Filip, Răuţă, Itu – Sorescu, Torje, Matei

Rezerve: Iliev, Ehmann, Creţu, Borcea, Ivanovski, Moldoveanu, Bani, Claudiu Stan, Ştefan Popa

Antrenor: Dario Bonetti

Recomandări
  • FCSB are alt căpitan în lipsa lui Florin Tănase
  • Cine a primit banderola de la Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și