Închide meniul

Edi Iordănescu, dezvăluiri teribile de la FCSB! ”Am avut jucător care a căzut din picioare, efectiv și l-am găsit pe jos”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2021, 8:10

Edi Iordănescu, dezvăluiri teribile de la FCSB! ”Am avut jucător care a căzut din picioare, efectiv și l-am găsit pe jos”

Mihai Stoica, replică pentru Edi Iordănescu

Hepta

Fără să dea un nume, antrenorul vicecampioanei a dezvăluit că, în această perioadă, un jucător de-ai roș-albaștrilor care a fost găsit pe jos, după ce a picat din picioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: Am avut jucător care a căzut din picioare, efectiv și l-am găsit pe jos

”Cred că meciul cu Farul nu se va juca doar dacă nu se dorește. Dacă petreceați cu noi o zi, două și vedeați prin ce am trecut, cum erau jucătorii…am avut jucător, fără să îi dau nume, nu vreau să căutați și să speculați, care a căzut din picioare, efectiv și l-am găsit pe jos. Colegul meu, Alex, secundul meu, a intrat în cameră și era pe jos. Nu a fost ușor.

Doar cei fără minte și cei rău intenționați pot comenta astfel de lucruri despre echipa asta și despre faptul că nu am vrea să jucăm. Am trecut prin momente cumplite, foarte greu, o stare de spirit foarte greu de gestionat, o echipă în care toți băieții au fost cu capul în pământ.

Ne-am fi dorit foarte tare să jucăm meciul cu Farul așa cum era programat, cum ne-am fi dorit și mai tare să jucăm meciul din Cupă. Mi-a fost foarte greu să accept și să diger ideea, cum le-a fost și băieților, că nu putem juca, mai ales la culoarul pe care îl aveam”, a spus Iordănescu, la conferința de presă.

Citește și:

Edi Iordănescu, despre restanța Farul – FCSB

Lovită de Covid-19, FCSB nu a disputat meciul din runda precedentă împotriva celor de la Farul Constanța. Potrivit regulamentului, echipa lui Gheorghe Hagi ar putea să câștige la masa verde, dacă invocă vreun motiv pentru care nu se poate prezenta la meci. Edi Iordănescu e sigur că „Regele” n-ar apela la astfel de mijloace.

Reclamă

„Doar dacă se doreşte asta, dar la cum îi cunosc eu pe Gică Hagi şi Gică Popescu, ştiu că ei caută fotbalul, performanţa. Va fi un joc greu pentru noi, trebuie să arătăm din nou caracter. Nu depinde de mine, dar hai să adăugăm ceva. Nu cred că e foarte fair-play cum e construită regula asta. E un lucru pe care e imposibil să-l controlezi. Nu pot decât să spun că poate ar trebui revizuită această regulă”, a mai spus Edi Iordănescu.

FCSB a bifat astfel a șasea victorie consecutivă în campionat. Echipa lui Edi Iordănescu e pe locul 3 în Liga 1, cu 27 de puncte, la 9 lungimi în spatele liderului CFR Cluj și un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, FC Argeș rămâne pe poziția a noua, cu 21 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu Vezi toate știrile
Citește și