Închide meniul

Edi Iordănescu, discuţii cruciale cu Gigi Becali! „Erau doi jucători la care voia să renunţe”. De ce nu l-a putut salva pe Alexandru Creţu

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 septembrie 2021, 8:30

Reclamă
Edi Iordănescu, discuţii cruciale cu Gigi Becali! „Erau doi jucători la care voia să renunţe. De ce nu l-a putut salva pe Alexandru Creţu

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Edi Iordănescu şi-a impus punctul de vedere în faţa lui Gigi Becali. Iordănescu Jr. a salvat doi jucători pe care Gigi Becali voia să îi îndepărteze de la echipă. Deşi nu a vrut să spună despre cine a fost vorba, Edi iordănescu a oferit amănunte din interior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, dezvăluiri despre discuţiile cu Gigi Becali

Edi Iordănescu a făcut dezvăluiri din cadrul discuţiilor cu Gigi Becali, dar a şi pus presiune pe jucătorii pe care i-a salvat de rezilierea contractelor. Trebuie să dea totul pe teren de acum încolo pentru a-şi merita locul în echipă. „Mai erau vreo două nume pronunțate, jucători luați în calcul pentru renunțarea la ei.

I-am întors, sunt acum la noi, sper să confirme încrederea pe care eu le-am acordat-o. Sunt jucători care pot ajuta echipa în continuare”, a spus Edi Iordănescu, conform digisport.ro.

Amănunte despre plecarea lui Alexandru Creţu de la FCSB

Totuşi, Edi Iordănescu nu a avut parte doar de reuşite în relaţia cu Gigi Becali. Deşi şi-ar fi dorit să-l păstreze la FCSB şi pe Alexandru Creţu, acesta a plecat de la vicecampioană. Antrenorul a făcut publice amănuntele despărţirii.

„Cred că prea multe nu mai putem comenta. A fost o situație pe care eu am găsit-o. Nu am putut să rezolv situația, sunt lucruri pe care mi-e greu să le comentez public. Mocnea un conflict, depășise sfera fotbalistică”, a mai spus antrenorul celor de la FCSB.

Reclamă
Reclamă

Întăriri pentru Edi Iordănescu

Antrenorul roş-albaştrilor a cerut, de urgenţă, minim doi jucători la echipă după plecarea lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray şi accidentările lui Florinel Coman sau Florin Tănase. Până acum, vicecampioana i-a adus pe Claudiu Keşeru şi Valentin Gheorghe.

„Trebuie să punem în loc, avem nevoie de jucători care să aducă valoare imediată. Am luat un grup de jucători foarte tineri, îmi asum tot. Sunt încrezător, dar pentru asta trebuie să luăm nişte decizii care se recomandă. Am mai avea nevoie de măcar doi jucători, cu doi am fi acoperiţi”, a spus Iordănescu Junior, conform sursei citate.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

16:35

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău! Ce se întâmplă cu mijlocaşul Universităţii Craiova

15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și