Închide meniul

Edi Iordănescu face anunţul momentului! Cea mai bună veste pentru fanii vicecampioanei: „A revenit la antrenamente, dar n-am vrut să-l expunem”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 octombrie 2021, 23:30

Edi Iordănescu face anunţul momentului! Cea mai bună veste pentru fanii vicecampioanei: „A revenit la antrenamente, dar n-am vrut să-l expunem

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Edi Iordănescu face anunţul momentului!
  • Cea mai bună veste pentru fanii vicecampioanei

Florin Tănase a revenit la antrenamentele celor de la FCSB după accidentarea care l-a ţinut în afara gazonului pentru mai multe etape. Edi Iordănescu a oferit amănuntele momentului despre căpitanul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, anunţul momentului

Chiar dacă a început să se antreneze cu echipa, Florin Tănase nu este, deocamdată, forţat de Edi Iordănescu. „Tănase s-a antrenat, da. De dimineaţă a intrat parţial, în partea a doua a antrenamentului nu am vrut să-l expunem, pentru că a fost un antrenament de intensitate. Nu am vrut să-l expunem. La antrenamentul de după amiază, fiind puţin mai moderat ca intensitate, l-am integrat şi pe el şi a răspuns bine. Doctorul l-a supravegheat, totul a fost ok.

Dacă lucrurile evoluează aşa cum trebuie, îi voi da câteva minute la următorul joc amical”, a declarat Edward Iordănescu, conform telekomsport.ro.

Reclamă

Revin vedetele celor de la FCSB

Nu doar Florin Tănase sănătos. Octavian Popescu îşi revine şi el, iar Constantin Budescu va fi capabil să joace un meci întreg. Iordănescu a câștigat puncte și timp în perioada recentă, un timp necesar pentru recuperarea unor fotbaliști importanți pe care antrenorul nu s-a putut baza. Staff-ul speră să-i aibă apți la mijlocul lunii octombrie, după pauza pe care o cauzează partidele internaționale.

Florin Tănase a devenit indisponibil din cauza unei entorse pe care a suferit-o în derby-ul pierdut cu CFR cu 1-4. Atunci a rezistat doar o oră pe teren. Tănase a semnat de curând prelungirea contractului cu FCSB și documentul conține o clauză cu prețul acesta, o condiție pentru care jucătorul în vârstă de 26 de ani a insistat pentru a putea prinde mai ușor un transfer într-un alt campionat. Becali cerea 5 milioane înainte să semneze noul acord

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul 17:30 Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii” 17:06 „Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad
Liga 1 • 17:06
„Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB