Închide meniul

Edi Iordănescu face dezvăluirea momentului! Adevărata relaţie pe care o are cu Gigi Becali: „Am clarificat lucrurile”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 octombrie 2021, 20:17

Edi Iordănescu face dezvăluirea momentului! Adevărata relaţie pe care o are cu Gigi Becali: „Am clarificat lucrurile

Valeriu Iftime, sfat prețios pentru Gigi Becali

Hepta

  • Edi Iordănescu face dezvăluirea momentului
  • Adevărata relaţie pe care o are cu Gigi Becali

Edi Iordănescu are parte de un început foarte bun pe banca celor de la FCSB. A reuşit, după ultimele rezultate, să urce pe locul 3 al clasamentului şi să se apropie de liderul CFR Cluj. Venit la FCSB pe cai mari, Iordănescu Jr. a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, dezvăluire despre Gigi Becali

Antrenorul FCSB-ului a ţinut să clarifice ce relaţie are cu Gigi Becali, dar şi zvonurile potrivit cărora cei doi s-ar fi contrat în privința anumitor decizii.

„În primul rând cred că avem o comunicare bună. Faptul că ne-am spus de la început ce vrem și ce așteptări avem a clarificat lucrurile. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost în trecut la FCSB, au fost antrenori buni și foarte buni aici de-a lungul timpului, dar acum vorbim de o altă abordare.

Reclamă

Fiecare tehnician are filozofia lui și eu am spus de când am venit că nu pot să schimb lucrurile de pe o zi pe alta. E nevoie de timp, e nevoie de muncă și de foarte multă repetiție. M-am angrenat într-un proiect pe care mi l-am asumat, este o provocare importantă pentru mine și să munca nu este deloc ușoară, să știți.” a spus Edi Iordănescu, anunţă realitateasportivă.net.

Edi Iordănescu a readus-o pe FCSB în lupta pentru titlu

Odată cu sosirea lui Edi Iordănescu la FCSB, după înlocuirea lui Dinu Todoran, vicecampioana a început să aobă o serie de rezultate bune care au readus-o în primele echipe ale Ligii I. În acest moment, FCSB e a treia în România, la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj, dar la un singur punct de locul 2, ocupat de echipa condusă de Marius Croitoru, FC Botoşani.

Reclamă

FCSB va juca următorul meci contra nou-promovatei CS Mioveni, sâmbătă seara, de la ora 20.30. Partida se va disputa la Buzău pentru că Arena Naţională este ocupată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!