Închide meniul
NEWS ALERT

Edi Iordănescu, infectat cu COVID! Alertă la FCSB înaintea meciului cu CS Mioveni. Cine va sta pe banca tehnică

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 octombrie 2021, 13:47

Edi Iordănescu, infectat cu COVID! Alertă la FCSB înaintea meciului cu CS Mioveni. Cine va sta pe banca tehnică

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Este alertă la FCSB înaintea meciului cu CS Mioveni de sâmbătă seara. Edi Iordănescu şi întreg staff-ul său au fost descoperiţi pozitivi cu COVID. Astfel, cu toţii au intrat la izolare, iar echipa urmează să fie condusă la meciul cu argeşenii de către Mihai Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, infectat cu COVID

FCSB este lovită din plin de COVID-19! După Constantin Budescu și Adrian Șut, care acuză de câteva zile o răceală și au fost izolați, și staff-ul tehnic trece prin aceleaşi dificultăţi. Tehnicianul nu se simte rău, nu are simptome dar a ieșit pozitiv la test şi nu va putea conduce echipa la meciul FCSB – CS Mioveni, de la Buzău, de sâmbătă, de la ora 20:30. Mai mult, Edi Iordănescu va fi obligat să stea în carantină, cel mai probabil, 14 zile!

COVID a lovit FCSB-ul în plin

Budescu și Șut au fost testați pentru COVID-19, iar rezultatele au fost negative. Chiar şi aşa, starea lor de sănătate nu s-a ameliorat, motiv pentru care li se vor repeta testele peste 3-4 zile. Cei doi jucători au fost izolați de ieri, ca măsură de prevenție, dar nu ar avea COVID!

Acum două zile, Constantin Budescu și Adrian Șut n-au jucat pentru FCSB în meciul amical cu Astra Giurgiu, câștigat cu 2-0 la baza sportivă a FCSB.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și