Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj de mobilizare înainte de FCSB – CS Mioveni. „Puternici indiferent de moment!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 octombrie 2021, 22:12

Edi Iordănescu, mesaj de mobilizare înainte de FCSB – CS Mioveni. „Puternici indiferent de moment!

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB la insistenţele lui Gigi Becali

Facebook FCSB

Edi Iordănescu, mesaj de mobilizare înainte de FCSB – CS Mioveni

„Puternici indiferent de moment !! Uniti indiferent de distanta !!”, a scris antrenorul roș-albaștrilor, pe contul oficial de Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunțat că roș-albaștrii vor aborda partida cu doar 15 fotbaliști în lot. În plus, patru din cei 15 jucători pe care FCSB se va baza la meciul cu CS Mioveni sunt U21. Pe lângă Edi Iordănescu, vor lipsi, de asemenea, și patru membri ai staff-ului.

FCSB, lovită de Covid-19

Cu lotul și staff-ul decimate de Covid-19, conducerea clubului a fost nevoită să apeleze la Eugen Nae, care va sta pe banca tehnică alături de Mihai Stoica, dar și de Thomas Neubert.

Din informațiile AS.ro, Neubert este singurul care a scăpat din staff-ul lui Edi Iordănescu. Preparatorul fizic a ieșit negativ la ultima testare astfel că va putea fi prezent mâine pe banca tehnică.

Reclamă

Pe lângă cei infectați cu Covid-19, FCSB are și patru jucători accidentați. Este vorba despre Panțîru, Florinel Coman, Ovidiu Popescu și Burlacu. Accidentat și el în ultima vreme, Tavi Popescu ar putea apărea la meciul cu Mioveni. Acesta ar pute fi în lot și să intre în caz de nevoie. Și Florin Tănase va reveni după o perioadă de inactivitate.

Cum ar putea arătă FCSB cu CS Mioveni

Cu toate indisponibilitățile din lot, primul 11 de la FCSB este unul care se bate lejer la titlu în Liga 1. Cea mai importantă veste pentru Edi Iordănescu a fost revenirea „terminatorului” Florin Tănase. Golgheterul din sezonul trecut este gata să rupă din nou plasele adversarelor.

Vlad – Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Perianu, Tănase – Ianis Stoica, Keșeru, V. Gheorghe

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea meciului cu CS Mioveni, FCSB este la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și