Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali după Derby de România: „Nu sunt obişnuit cu asta”. Ce le-a transmis suporterilor: „A fost pentru ei”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 septembrie 2021, 10:57

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali după Derby de România: „Nu sunt obişnuit cu asta. Ce le-a transmis suporterilor: „A fost pentru ei

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Gigi Becali

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edi Iordănescu a reuşit prima victorie pe banca roş-albaştrilor după un început ezitant. Egalul cu Sepsi şi înfrângerea de pe terenul CFR-ului i-a ambiţionat şi mai mult pe cei de la FCSB, a spus Edi Iordănescu. Antrenorul a făcut dezvăluiri de ultimă oră la AS.RO LIVE. A transmis un mesaj clar fanilor, dar şi patronului echipei, Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali

După victoria cu 6-0, Edi Iordănescu a primit sute de mesaje. Recunoaşte că nu a apucat să le răspundă. Îi este însă recunoscător lui Gigi Becali pentru condiţiile de la echipă. „Au fost foarte multe mesaje, dar spre ruşinea mea nu le-am parcurs. Muţumesc public celor care imi sunt alături. Aveam nevoie de acest rezultat. Am o maturitate care îmi permite să fiu echilibrat şi să nu fiu antrenorul ultimului rezultat. Am pus lucrurile pe picioare pentru moment. Am revenit ca putere mentală şi ca încredere.

Dacă eu las totul şi sunt alături de ei, de jucători, aştept şi eu ca ei să livreze. Avem un patron care susţine necondiţionat echipa. Condiţiile foarte bune şi salariile la zi. Nu sunt obişnuit cu asta, ci cu datorii la mine şi la echipă. Dacă aveam liniştea să ne pregătim şi să jucăm trebuie să facem rezultate.

Am susţinerea necondiţionată a patronului şi înţelegerea lui. În sensul în care recunosc faptul că tot ce mi-a promis până acum s-a ţinut de cuvânt, este la curent cu tot ce se întâmplă la echipă. Eu mă asigur ca să ca tot ceea ce se întâmplă la echipă să fie informat. O fac direct, personal, sau prin intermediar.

MM este alături de noi şi implicat în activitatea echipei şi chiar l-am rugat mereu ca patronul să fie informat cu tot ce se întâmplă. Tot timpul îi ascult părerile, chiar şi obiecţiile. Încercăm să îl ţinem aproape de noi, sufleteşte implicat. Este un om care gestionează acest club de ani de zile. „,  a dezvăluit Edi Iordănescu.

Reclamă

Edi Iordănescu le mulţumeşte fanilor pentru susţinere

FCSB a umilit-o pe Dinamo, 6-0, dar Edi Iordănescu e mulţumit cu cele trei puncte. Restul show-ului l-a dedicat fanilor pe care îi vrea alături la toate meciurile. „E un rezultat care se scrie în istoria in aceste confruntări. Scorul e pentru suporteri, punctele sunt pentru noi. Am făcut fanii fericiţi şi mă bucur. Rămâsesem datori. Fanii vor avea un rol decisiv. Să creăm entuziasm şi încredere. Avem o şansă în plus să ne îndeplinim obiectivul alături de ei. Aseară au fost fantastici”, a mai spus antrenorul vicecampioanei la AS.RO LIVE.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și