Închide meniul

FCSB – Dinamo 6-0 | Edi Iordănescu anunţă hegemonia după ce şi-a UMILIT rivala: „Am nevoie de toţi băieţii pregătiţi de luptă!”. A dat ŞAH MAT: „Am avut adversari căţei”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2021, 23:51 / Actualizat: 13 septembrie 2021, 1:07

FCSB – Dinamo 6-0 | Edi Iordănescu anunţă hegemonia după ce şi-a UMILIT rivala: „Am nevoie de toţi băieţii pregătiţi de luptă!. A dat ŞAH MAT: „Am avut adversari căţei

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Gigi Becali

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edi Iordănescu anunţă hegemonia roş-albaştrilor după FCSB – Dinamo 6-0

Tehnicianul FCSB-ului este în culmea fericirii după victoria din derby-ul cu Dinamo. Edi Iordănescu a lipsit chiar şi de la cununia surorii sale, căreia i-a transmis un mesaj în direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu ne aşteptam la acest scor. Mă bucură faptul că echipa a avut o atitudine foarte bună. Echipa a pierdut şi încercam să reconstruim. Echipa a pierdut spiritul. E o chestie de timp. Lucrurile astea de vor întâmpla. Sunt foarte multe puncte de recuperat.

Ne interesau cele trei puncte. Scorul este pentru suporteri. Băieţii au scris o pagină frumoasă de istorie din acest derby. E o seară bună, o seară frumoasă. E un nou început. Nu e uşor să vii după 4 luate la Cluj şi să marchezi 6 cu Dinamo. Înfrângerea de la Cluj a fost dureroasă, dar nu a fost în totalitate cu realitatea. Aveam nevoie de un astfel de moment. Am încercat să motivăm echipa. Mă bucură că au marcat ambii la debut. Am marcat 6 cu 6 jucători diferiţi. Avem nevoie să îl recâştigăm şi pe Budi. Mă gândesc la Tase, la Florinel. Am nevoie de toţi băieţii pregătiţi de luptă„, a reacţionat antrenorul lui FCSB după succesul istoric din Derby de România.

Edi Iordănescu a recunoscut că nu se aştepta la un astfel de rezultat. Îşi doreşte ca marea rivală să nu retrogradeze şi i-a dedicat victoria surorii lui. Maria Iordănescu a avut cununia civilă, iar Gigi Becali a acceptat să îi fie naş.

„Am căutat victoria şi nu m-am uitat după rezultat. Jocul a fost unul bun şi foarte bun. Mă ştiţi deja. Mă gândesc deja la ce urmează. Am avut azi adversari căţei. Am bătut un Dinamo azi care este jos. Este un club de care fotbalul românesc are nevoie. Nu sunt genul care face dedicaţii, dar ieri a fost cununia surorii mele şi am fost lângă echipă, nu lângă ea. Îi urez fericire multă. Am lipsit şi la nunta fratelui meu, dar şi la botezul copilului meu cel mare”, a spus Edi Iordănescu după FCSB – Dinamo 6-0.

Reclamă

Este cea mai drastică înfrângere suferită vreodată de dinamovişti în faţa marii rivale. Au mai pierdut de două ori cu 0-5, pe 4 aprilie 1998 şi pe 12 iulie 1985! Eşecul suferit acum de „câini” a intrat în istoria „Eternului Derby”.

FCSB – Dinamo 6-0 | UMILINŢĂ TOTALĂ suferită de „câinii” lui Bonetti. Cea mai drastică înfrângere din istorie în faţa marii rivale

FCSB – Dinamo 6-0. Jucătorii lui Dario Bonetti au suferit un eşec uluitor în Derby de România. „Câinii” au înregistrat o înfrângere istorică în etapa a 8-a a Ligii 1.

Claudiu Keşeru a deschis scorul superb, dintr-o lovitură liberă. Steliano Filip a fost eliminat de Istvan Kovacs în minutul 37, după care a urmat dezastrul pentru alb-roşii. Octavian Popescu a făcut 2-0 în minutul 43, iar Vinicius şi Cordea au mărit proporţiile scorului în prelungirile primei reprize.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB nu a avut milă de marea rivală. După pauză au marcat şi Vali Gheorghe (54) şi Andrei Miron (67).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și