Închide meniul

Edi Iordănescu nu rămâne dator! Antrenorul FCSB i-a dat replica lui Vasile Miriuţă: „Când vrei să găsești ceva negativ cuiva, îi reproșezi și felul în care strănută!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 octombrie 2021, 17:04

Reclamă
Edi Iordănescu nu rămâne dator! Antrenorul FCSB i-a dat replica lui Vasile Miriuţă: „Când vrei să găsești ceva negativ cuiva, îi reproșezi și felul în care strănută!

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edi Iordănescu nu rămâne dator! Antrenorul FCSB i-a dat replica lui Vasile Miriuţă

Declaraţiile lui Miriuţă l-au deranjat pe Edi Iordănescu, care i-a transmis un mesaj antrenorului în stilul caracteristic. Tehnicianul FCSB spune că nu se va justifica în faţa nimănui şi crede că unele persoane caută motive pentru a îl pune într-o lumină proastă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu pot și nu vreau să comentez așa ceva! Am spus că nu vreau să comentez tot ce apare în spațiul public. O să iau poziții atunci când consider că este în slujba sau sprijinul echipei mele. În plus, eu nu vorbesc despre colegii mei și despre munca lor. Nu îmi permit și nu cred că este fair-play. Îl respect pe Vasile și îi urez baftă.

Referitor la notițele mele, ele există la fiecare joc. La meciul cu Dinamo urma să facem schimbări și le-am arătat colaboratorilor mei ce modificări de jucători și de pozții în teren vom face. Am făcut asta pentru a avea timp să reconfigureze fazele fixe, ca să câștigăm timp. La Cluj, pe ploaie torențială, era mai greu să mă ”joc” cu hârtia și pixul, dar asta e. Nu cred că trebuie să mă justific în fața nimănui. Când vrei să găsești ceva negativ cuiva, îi reproșezi și felul în care strănută”, a declarat Edi Iordănescu pentru prosport.ro.

Edi Iordănescu, făcut praf după Chindia – FCSB 0-1. „O victorie mincinoasă! Jucau mai bine înainte să vină el”

Victoria chinuită a roș-albaștrilor în fața Chindiei l-a înfuriat pe Vasile Miriuță. FCSB a reușit să-i dea gol echipei lui Săndoi abia în prelungiri, deși gazdele au jucat din minutul 8 în inferioritate numerică, Kocic fiind eliminat pentru un fault la Vali Crețu.

”Se bucurau de parcă au câștigat Champions League. Te bucuri că bați așa Chindia? E o victorie mincinoasă.Nu am nimic cu ei, dar FCSB juca mai bine înainte. FCSB juca mai bine înainte să vină Edi Iordănescu, echipa arăta mai bine. Asta e părerea mea. De mult timp am spus, nu e prima dată, și înaintea meciului cu Chindia am spus că FCSB joacă slab”, a spus Vasile Miriuță, potrivit looksport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și