Închide meniul

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce a fost numit antrenorul român al anului. „Este recunoşinţa celor zece ani dedicaţi”. Cui a ţinut să mulţumească

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 decembrie 2021, 11:28

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce a fost numit antrenorul român al anului. „Este recunoşinţa celor zece ani dedicaţi. Cui a ţinut să mulţumească

Edi Iordănescu a fost desemnat antrenorul român al anului 2021

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Edi Iordănescu, desemnat antrenorul anului la Gala Fotbalului Românesc

Edi Iordănescu i-a învins, la numărul de voturi, pe Marius Şumudică şi Ilie Poenaru. Antrenorul care a ajutat-o pe CFR Cluj să devină campioana Ligii 1 a avut o primă reacţie după ce a fost anunţat că a primit distincţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, desemnat cel mai bun antrenor din 2021

Primesc cu onoare şi cu entuziasm această distincţie. Mă flatează cu siguranţă această titulatură, dar cu atât mai mult mă simt onorat că am primit încrederea şi voturile dumneavoastră.

Mulţumirile sunt adresate, în primul rând, distinşilor jurnalişti, care au urmărit parcursul meu, pasiunea mea şi munca depusă. Lista este completată apoi de jucătorii alături de care am făcut performanţă în acest an pentru că s-au dedicat, au muncit, iar rezultatele muncii mele s-au reflectat pe teren.

Reclamă

Ţin cu precădere să le fiu recunoscător pentru susţinere şi înţelegere şi familiei mele şi tuturor celor care au crezut şi cred în mine. Acest premiu mă bucură şi reprezintă pentru mine recunoştinţa celor 10 ani dedicaţi, eforturilor făcute în această perioadă pentru această meserie frumoasă. Cu siguranţă că titlul va sta la baza unui puternic stimulent de a demonstra în viitor că în România se poate produce fotbal de performanţă. Pe mine mă va ajuta să încerc zi de zi să muncesc să fiu mai bun şi să demonstrez mai mult decât am făcut deja„, a declarat Edi Iordănescu după ce a fost premiat la Gala Fotbalului Românesc.

Citește și:

Edi Iordănescu, dorit la FC U Craiova  1948

Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB după ce a fost criticat dur de Gigi Becali. Putea să ajungă la FC U Craiova 1948, după ce Adrian Mititelu l-a demis pe Eugen Trică.

Reclamă

Conform digisport.ro, Iordănescu a oferit un răspuns negativ, chiar înainte ca negocierile dintre cele două părţi să înceapă. Edi este atras de ideea de a antrena în străinătate, mai ales după ultima experienţă din Liga 1, la FCSB.

Mai mult, episodul de la FCSB, acolo unde Gigi Becali a încălcat pactul de a nu interveni peste politica antrenorului l-ar face să nu meargă la Craiova. Acolo este cunoscut faptul că Adrian Mititelu are tendința de a proceda ca Gigi Becali atunci când vine vorba de echipa sa.

Ce jucători i-ar fi impus Gigi Becali lui Edi Iordănescu

Finanțatorul FCSB a dat cărțile pe față și a dezvăluit modalitatea în care se implică la echipă. Becali susține că i-a impus jucători chiar și lui Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea zice că se bagă Becali la echipă. Nu, domne! Eu îi trasez niște indicații. Uite, ce vreau, eu, când vii aici! Ce? Lui Edi nu i-am zis, i-am zis și lui. I-am zis: uite, vreau să joace Tavi Popescu, Șut și Șerban. Asta i-am zis de la început, când am semnat contractul.

A zis OK, Tavi și Șut, la Șerban mai discutăm. El a fost și accidentat. Eu i-am zis asta pentru că eu vreau să-i vând. Omul a fost de acord, care e problema!?„, a spus Becali pentru AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu