Închide meniul

Edi Iordănescu vrea fani în tribune la CFR – FCSB: „E posibil să se joace cu titlul pe masă şi avem nevoie de sprijinul suporterilor!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 mai 2021, 22:33

Edi Iordănescu vrea fani în tribune la CFR – FCSB: „E posibil să se joace cu titlul pe masă şi avem nevoie de sprijinul suporterilor!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Edi Iordănescu vrea fani în tribune la CFR - FCSB

Edi Iordănescu (42 ani) vrea fani în tribune pentru derby-ul de titlu CFR – FCSB. Campionatul se poate decide în Gruia în ultima etapă, iar antrenorul cere ca suporterii să fie lăsaţi pe stadion pentru a îşi încuraja favoriţii. Înaintea ultimei etape, ardelenii au deplasare la FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mai avem două finale, prima e la Botoşani. Timpul e inamicul nostru, din nou. Ne aşteptăm la o deplasare complicată, cu o echipă care ne-a pus mereu probleme şi care are miza ei pentru acest joc. Provocarea cea mai mare va fi să recuperăm echipa. Am recunoscut că atunci când sunt jocuri din trei în trei zile ne confruntăm cu această problemă majoră.

Timpul e foarte scurt pentru a lucra, pentru a pregăti cum trebuie jocul în detaliu. Cu siguranţă că ar fi important să jucăm în ultima etapă cu spectatori. Publicul îşi poate aduce aportul său în ceea ce înseamnă economia ultimului joc. E posibil să se joace cu titlul pe masă şi avem nevoie de sprijinul suporterilor”, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă a meciului cu FC Botoşani.

Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj
SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

EXCLUSIV | Eduard Novak a anunţat condiţiile în care fanii pot reveni la meciurile din Liga 1

Edi Iordănescu a anunţat că vrea fani în tribune la CFR – FCSB la scurt timp după ce Eduard Novak a anunţat condiţiile în care fanii pot reveni la meciurile din Liga 1. Le-a spulberat bucuria oltenilor care sperau ca derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 1-3, să se joace cu spectatori. Ministrul Tineretului şi Sportului a anunţat că toate meciurile din campionatul României, din această săptămână, se dispută cu porţile închise.

„Primul meci pentru care am primit solicitare va fi pe 22, la Ploieşti. Este finala Cupei României. Este nevoie de o solicitare din partea organizatorului către noi, către MTS… noi trimitem mai departe la Ministerul Sănătăţii, facem un ordin comun şi îl înaintăm către CNSU pentru avizare. În acest week-end nu este nicio şansă să vedem spectatori la vreun meci spectatori. Primul cu fani este pe 22 mai, în finala Cupei”, a declarat Eduard Novak în exclusivitate pentru as.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și