Închide meniul

„Era înnebunit după el!” Gigi Becali, fermecat de un jucător din Liga 1. Dezvăluirea făcută de Mihai Stoica: „A fost mare interes! Eu m-am opus!”

Dragoș Vasile Publicat: 17 decembrie 2021, 23:42

„Era înnebunit după el! Gigi Becali, fermecat de un jucător din Liga 1. Dezvăluirea făcută de Mihai Stoica: „A fost mare interes! Eu m-am opus!

Gigi Becali transferă de la o rivală din Liga 1

Profimedia

  • Gigi Becali, fermecat de un jucător din Liga 1
  • Dezvăluirea făcută de Mihai Stoica

Gigi Becali, fermecat de Hervin Ongenda

Hervin Ongenda, fotbalistul lui FC Botoşani, a fost dorit de Gigi Becali şi Edi Iordănescu la FCSB. Singurul care s-a opus mutării a fost Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost interes mare din partea lui Gigi și a lui Edi, din partea mea, nu. Eu m-am opus, dar era Gigi înnebunit după el. Pentru mine nu e inter în 4-3-3 la Steaua (n.r. – FCSB). Trebuia să fie peste Tănase și peste Olaru. La ce jucăm noi, nu e peste Tănase şi Olaru”, a spus Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Antrenorul lui FC Botoșani a dezvăluit că a discutat personal cu Gigi Becali. Oferta pe care o făcuse patronul roș-albaștrilor era uriașă. Chiar și așa, Ongenda nu și-a dorit să ajungă la FCSB

Reclamă

A fost o discuţie, am vorbit personal cu Gigi Becali, consider că i-a făcut o ofertă nu de bun simţ, spre cea mai bună care se putea oferi în România. Din păcate, el a hotărât să rămână la Botoşani, i-am respectat dorinţa, nu putem să împingem un fotbalist. Credeam că poate să se ducă şi clubul să câştige, i-am dat posibilitatea să-şi hotărască viitorul singur„, a precizat Marius Croitoru.

În vârstă de 26 de ani, Ongenda este cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro. În actualul sezon, acesta a bifat 20 de apariţii pentru moldoveni, reuşind să înscrie 3 goluri şi să ofere 4 pase decisive.

Reclamă
Citește și:

Mihai Stoica s-a contrat cu Marius Croitoru în direct

Mihai Stoica a răbufnit când Gigi Becali a fost ironizat pentru faptul că obişnuieşte să dicteze schimbările la FCSB. Într-un dialog cu Marius Croitoru, managerul general al roş-albaştrilor a explicat că latifundiarul din Pipera îl lasă pe Toni Petrea să îşi facă meseria.

„Ceva de genul ‘never say never’. Bă, te ajută cu ceva să declari o chestie care s-ar putea îmtâmpla? Uite, Gigi îl lasă acum pe Toni Petrea să lucreze. Nu se implică acum, poftim. A avut o perioadă când nu lăsa pe nimeni.

„Bine că le știți voi pe toate! Eu vorbesc ce e acum, eu nu mint. Nu mai faceți ironii! Eu nu vorbesc ce a fost, mă. Probabil anul trecut n-a făcut, când toată lumea se aștepta să o facă. Eu spun ce e acum”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”