Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluiri despre greşeala comisă de Constantin Budescu! De ce nu a reuşit la FCSB: „Aceasta este explicaţia”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 ianuarie 2022, 22:59 / Actualizat: 23 martie 2023, 22:21

Mihai Stoica, dezvăluiri despre greşeala comisă de Constantin Budescu! De ce nu a reuşit la FCSB: „Aceasta este explicaţia

Constantin Budescu s-a înţeles cu cei de la Sepsi

Hepta

Mihai Stoica, dezvăluiri despre greşeala comisă de Constantin Budescu! Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit marea problemă a lui Constantin Budescu şi de ce nu a reuşit acesta să se impună la echipa vicecampioană. Cel poreclit Magicianul a plecat în această iarnă de la echipa lui Gigi Becali şi este foarte aproape de a ajunge la Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a fost îndepărtat în această iarnă de la FCSB de către patronul Gigi Becali. Ultimul a fost nemulţumit de prestaţiile fotbalistului din primele 21 de etape din sezonul regulat.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre greşeala comisă de Constantin Budescu!

Mihai Stoica este surprins de faptul că fotbalistul ar putea ajunge la Sepsi şi a vorbit despre neadaptarea lui Budescu la FCSB. „Mă surprinde această mutare. Nu mă aşteptam ca el să meargă acolo şi să se mute din Ploieşti. Noi am făcut eforturi foarte mari să-l convingem să se mute în Bucureşti. Nu s-a mutat şi făcea naveta, de aia mă şi mir. E clar că vrea să arate că mai are un cuvânt de spus la nivelul Ligii I.

Eu n-aş fi putut să fac aşa ceva. Un fotbalist trebuie să aibă un confort psihic. În momentul în care parcurgi o distanţă atât de lungă în fiecare zi, nu poţi fi la fel de concentrat ca atunci când ai de făcut 2 km până la baza de pregătire. Asta a fost o condiţie pe care eu am insistat să o punem, Gigi Becali a spus să avem o discuţie în trei, nu a mai avut loc această discuţie, Budescu a promis că se mută, nu s-a mutat… Aia a fost, aşa s-a scris istoria.

Citește și:

La el era problema şi de timp. Eu stau în nordul Bucureştiului şi fac până la baza de pregătire aproximativ 45 de minute. În fiecare dimineaţă. Budescu are şi el o explicaţie. Are o casă foarte frumoasă la Ploieşti şi este un familist cum rar mi-a fost dat să văd. El este lipit de soţie şi de copiii lui, aceasta este explicaţia” , a declarat Mihai Stoica, anunţă telekomsport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, nemulţumit de Constantin Budescu

Constantin Budescu a bifat doar 11 apariţii în actuala stagiune, în care a marcat un singur gol şi a oferit o pasă decisivă. Nemulţumit de prestaţiile fotbalistului, patronul Gigi Becali s-a decis să rezilieze contractul cu jucătorul.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și