Închide meniul

„Eu am lucrat cu anumiți jucători de acolo!” Adrian Mutu, prima reacţie despre posibilitatea de a o antrena pe Dinamo: „Băieții știu felul în care antrenez!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 noiembrie 2021, 23:42

„Eu am lucrat cu anumiți jucători de acolo! Adrian Mutu, prima reacţie despre posibilitatea de a o antrena pe Dinamo: „Băieții știu felul în care antrenez!

Adrian Mutu, prima reacţie despre posibilitatea de a o antrena pe Dinamo

Profimedia

Adrian Mutu, prima reacţie despre posibilitatea de a o antrena pe Dinamo

Întrebat despre posibilitatea de a o pregăti pe Dinamo, Adrian Mutu a transmis că este un subiect închis. „Briliantul” nu vrea să tulbure apele în Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu vreau să vorbesc despre asta (n.r. despre dorința jucătorilor de la Dinamo ca „Briliantul” să le fie antrenor), nu vreau să îi creez lui Rednic un disconfort. Eu am lucrat cu anumiți jucători de acolo atunci când eram director general. Probabil că băieții știu felul în care antrenez eu și de asta ar fi făcut asta.

Îmi pare rău că Dinamo nu se ridică la nivelul din trecut. Trece printr-o perioadă financiară grea, sezonul ăsta nu a plecat tocmai ok și riști să termini și mai prost. Sper ca în decembrie să aducă jucători cu mai multă calitate și să îmbunătățească jocul echipei. Nu au șanse la play-off, dar în play-out pot face o figură frumoasă și să arate mai bine în sezonul viitor”, a declarat Adrian Mutu pentru prosport.ro.

Citește și:

Adrian Mutu îl laudă pe Gică Hagi

Gică Hagi a refuzat echipa naţională, dar finul său, Adrian Mutu, îl laudă pe „Rege”. „Briliantul” e convins că Hagi e cel mai potrivit pentru preluarea naţionalei. Mai mult, fostul mare internaţional a vorbit şi despre numirea sa în funcţia de selecţioner.

„Cred că a fost o mişcare bună a celor din Federaţie. Şi eu am aceeaşi părere ca şi ei, Hagi e cel mai potrivit să fie antrenorul naţionalei în acest moment. Sincer chiar cred că au vrut să-l pună pe Hagi. Consider că au crezut şi ei că e omul cel mai potrivit.

Reclamă

Nu cred că a fost un bluf din partea lor, a celor de la FRF. Cred că a fost o intenţie… sunt convins că au crezut că Hagi e omul cel mai potrivit să vină la naţională. Atât timp cât Hagi va fi antrenor, indiferent cine va fi preşedinte la FRF, va fi pe lista de propuneri pentru selecţionerul naţionalei României”, a dezvăluit Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și