Închide meniul

„Eu l-am bătut la cap!” Mihai Stoica a dezvăluit secretul golurilor fabuloase marcate de Octavian Popescu: „Asta e o problemă a fotbalului mondial!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2022, 17:30

Reclamă
„Eu l-am bătut la cap! Mihai Stoica a dezvăluit secretul golurilor fabuloase marcate de Octavian Popescu: „Asta e o problemă a fotbalului mondial!

Octavian Popescu e omul momentului de la FCSB

Hepta

Golul din partida cu FC Voluntari nu a fost singurul marcat de Octavian Popescu cu un şut de la distanţă. „Perla” de 100 de milioane de euro de la FCSB a reuşit să dea un gol fabulos în derby-ul cu CFR Cluj. De asemenea, Tavi Popescu a marcat cu un şut de la distanţă şi în victoria cu Dinamo, scor 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dezvăluit secretul golurilor fabuloase marcate de Octavian Popescu

Da, au fost discuţii când nu trăgea la portă. Eu l-am bătut la cap să dea la poartă. E o chestie naturală, de instict. Problema şutului de la distanţă e o problemă a fotbalului mondial, că sunt puţini care aleg să tragă de la distanţă.

Octavian, în 2022, marchează trei goluri din afara careului. Octavian a jucat meciul ăsta într-o poziţie de atacant lateral stânga. Face diferenţa în orice zonă a terenului acţionează.

Ce să crească fizic? Forţă are. Are explozie. Nu se poate duce să se bată cu adversarii, că nu e mijlocaş defensiv, nu e apărător. Forţa e de diferite feluri”, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Singura discuție pe care Gigi Becali a avut-o cu Octavian Popescu

Octavian Popescu e noul star de la FCSB. Jucătorul de 19 ani ar putea fi următorul jucător pe care Gigi Becali îl vinde pe bani mulți în străinătate. Până acum, latifundiarul din Pipera a avut o singură discuție față în față cu Tavi.

Reclamă

Gigi Becali i-a ținut un adevărat discurs lui Octavian Popescu în momentul când l-a adus pe puștiul de 19 ani la FCSB. Vorbele patronului roș-albaștrilor l-au marcat pe puștiul minune.

„Eu cu domnul Gigi Becali am avut o singură discuție față în față. Atunci când am venit și am semnat cu Steaua. Mi-a zis atunci ceva ce țin minte tot timpul: să stau doar cu mingea lângă mine! În rest, aud și eu declarațiile pe care le face despre echipă, despre mine. Milioane, milioane…”, a spus Octavian Popescu, potrivit fanatik.ro.

Tavi Popescu a recunoscut că se gândește la prețul cu care Gigi Becali o să-l vândă într-o bună zi în străinătate. Puștiul de 19 ani crede că sumele vehiculate de Gigi Becali, de ordinul zecilor de milioane de euro, nu sunt doar vorbe în vânt.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că arată frumos atâția bani, dar, sincer, nu știu care ar fi prețul meu. Mă gândesc și eu uneori… Iar când văd că Wolverhampton a dat peste 30 de milioane de lire pe un copil de 18 ani, ce să mai zic?”, a mai spus Tavi Popescu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și