Închide meniul

FCSB – Voluntari 1-0 | ”Am prins curaj!” Octavian Popescu e pregătit pentru lupta la titlu din play-off: ”Trebuie să trag echipa după mine!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2022, 22:40

FCSB – Voluntari 1-0 | ”Am prins curaj!” Octavian Popescu e pregătit pentru lupta la titlu din play-off: ”Trebuie să trag echipa după mine!”

Octavian Popescu, omul momentului la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Octavian Popescu e pregătit pentru lupta la titlu din play-off

Cotat la 1.9 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Octavian Popescu a marcat 7 goluri şi a oferit 3 assist-uri în actualul sezon, în toate competiţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul gol l-a reușit în poarta lui FC Voluntari și a adus victoria în minutul 90+4.

”E foarte important. Nu mai speram. Am prins curaj, am început foarte bine anul. E bine că marchez foarte frumos. Sunt foarte fericit, e o ambiție în plus. Trebuie să trag echipa după mine”, a declarat Octavian Popescu la finalul meciului.

Mihai Stoica, cucerit total de Octavian Popescu

Mihai Stoica l-a elogiat din nou pe Octavian Popescu. Managerul general de la FCSB l-a lăudat pe tânărul atacant pentru prestaţia din meciul cu FC Argeş, pierdut de „roş-albaştri” cu 0-1.

„Primul om din staff pe care l-am întâlnit după meci a fost Mihai Pintilii. Normal ar fi trebuit să ne plângem. ‘Bă, dar uite, iar am pierdut’. Nu am jucat foarte rău. Am avut ocazii destul de multe, mai ales într-un nou sistem. Amândoi am început discuţia cu acelaşi lucru. Ce fotbalist e Octavian.

Reclamă

Pentru că Octavian şi ieri (n.r. – meciul cu FC Argeş) a sclipit. Este un jucător fenomenal. Nu face un meci slab. Cine-l vede că joacă slab nu se uită la cifre, habar nu are de fotbal. Pe o poziţie pe care nu a mai jucat, dar eu cred că aici poate să dea cel mai bun randament. Exact cum spuneam înainte, el nu trebuie neapărat să joace în margine, pentru că în momentul în care joacă în margine îşi pierde din calităţi.

El are şi viziune, ceea ce nu au mulţi fotbalişti uriaşi în lume, care pot juca doar în margine. El vede excepţional. Are un serviciu extraordinar. Şi din meciul ăsta vă pot scoate un montaj în care a jucat… La meciul cu CFR, când am luat golul doi, ce a făcut Octavian? S-a aruncat pe jos şi a plâns. E un copil care suferă, numai pentru echipă, în niciun caz pentru că se gândeşte la el. El nu joacă pentru el. O să fim bucuroşi să spunem că suntem contemporani cu el. E un copil care va ajunge mare fotbalist”, a declarat Mihai Stoica, pentru telekomsport.ro.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB – FC Voluntari 1-0
  • Octavian Popescu și-a salvat echipa cu un eurogol

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și