Închide meniul

„Eu zic că CFR Cluj va lua campionatul!” Verdict dur pentru FCSB, înaintea derby-ului din Gruia: „Joacă mai mult individual!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2022, 16:39

Reclamă
„Eu zic că CFR Cluj va lua campionatul! Verdict dur pentru FCSB, înaintea derby-ului din Gruia: „Joacă mai mult individual!

CFR Cluj și FCSB se luptă la titlu și în acest sezon

Hepta

Ioan Ovidiu Sabău a analizat lupta la titlu din Liga 1, chiar înainte de CFR Cluj – FCSB. Fostul internaţional român a analizat plusurile şi minusurile principalelor candidate la titlu. Înaintea derby-ul de la Cluj, CFR are un avans de 5 puncte în faţa echipei lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Ovidiu Sabău e de părere că tot CFR Cluj va lua campionatul. Echipa lui Dan Petrescu, chiar dacă nu joacă spectaculos, îşi toacă adversarii.

Eu zic că va lua campionatul. O echipă care știe să joace meciurile decisive, să gestioneze presiunea, având jucători maturi. Nu unii super din punct de vedere tehnic, dar o formație instruită, care știe ce are de făcut. Care toacă adversarul. Nu e o echipă spectaculoasă, bine, în România nici nu sunt asemenea formații! Mai era echipa lui Hagi când avea posesia și avea trupa clădită din academie. Dar CFR are un antrenor bun, riguros, disciplinat, nu intervine nimeni peste el„, a spus Ioan Ovidiu Sabău pentru gsp.ro.

Ioan Ovidiu Sabău: „FCSB este o echipă care joacă individual!”

Sabău a vorbit şi despre dezavantajul pe care îl are FCSB în lupta la titlu cu CFR Cluj.

Cred că este o echipă care joacă mai mult individual. Are jucători cu calități deosebite, tehnice, mie îmi plac Olaru și Octavian Popescu, de exemplu. Dacă acești jucători vor fi ajutați, vor fi foarte buni și pentru națională„, a mai spus Sabău, care a vorbit şi despre cât de mare este implicarea lui Gigi Becali în alcătuirea echipei.

Reclamă

E greu de estimat. Dacă lumea vorbește atât de mult, până la urmă așa o fi, el este cel care decide schimbările. A mai și declarat el, dar acum cât e de adevărat, doar el știe„, a mai spus Sabău.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și