Închide meniul
EXCLUSIV

Ionuț Lupescu, prima reacție despre o posibilă revenire la Dinamo: „N-am fost contactat!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 februarie 2023, 18:59

Ionuț Lupescu, prima reacție despre o posibilă revenire la Dinamo: N-am fost contactat!”

Anunţul lui Andrei Nicolescu despre venirea lui Ionuţ Lupescu la Dinamo

Ionuț Lupescu / Hepta

Ionuț Lupescu a oferit prima reacție despre o posibilă revenire la Dinamo! Formația din „Ștefan cel Mare” are un nou patronat, după ce Dorin Șerdean și-a vândut acțiunile către firma Red & White, controlată de oamenii de afaceri Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Dinamo se află pe locul 9 din Liga 2, cu 24 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

Ionuț Lupescu, prima reacție despre o posibilă revenire la Dinamo

Ionuț Lupescu susține că nu a fost contactat de nimeni din partea lui Dinamo. În plus, acesta spune că nu îl interesează mutările de la vârful formației roș-albe.

„Nu știu, nu am nici o părere, nu mă interesează! Nu, nu, nu! N-am fost (n.r. contactat) și nici nu mă interesează!

Nu știu, nu cunosc, nu am nimic de comentat despre Dinamo!

Reclamă

Întrebați pe Elias și Badea”, a declarat Ionuț Lupescu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Cristi Borcea a anunțat condiția pentru care s-ar implica la Dinamo

Cristi Borcea, fostul acționar majoritar de la Dinamo, susține că s-ar implica din noul la formația roș-albă, doar dacă Ionuț Lupescu ar reveni în „Groapă”.

„Am văzut că acum i-au făcut ofertă lui Ionuţ Lupescu. Ar fi cea mai, cea mai… Dacă Ionuţ s-ar gândi să vină la Dinamo, cu siguranţă, unul – eu – aş fi care ar ajuta Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Ar fi foarte mulţi dacă Ionuţ ar veni la Dinamo, s-ar strânge mulţi în jurul lui Ionuţ să poată să dea drumul la un proiect. Dar numai cu condiţia să vedem primul buldozer că intră pe Ştefan cel Mare (n.r. referire la reconstrucţia stadionului Dinamo)”, a spus Cristi Borcea, pentru orangesport.ro.

Ionuţ Lupescu şi-a început cariera la Dinamo, acolo unde a jucat în peste 180 de meciuri. Fostul internaţional a câştigat, în tricoul „câinilor”, trei titluri (1990, 2000, 2002) şi trei ediţii ale Cupei României (1990, 2000, 2001).

Cosmin Moți nu are încredere în noul proiect de la Dinamo

Cosmin Moți, fostul fundaș al lui Dinamo, spune că nu are încredere în noul proiect de la echipa bucureșteană.

„Nu ştiu dacă s-a schimbat ceva în bine, nu s-a schimbat nimic. Cu siguranţă nu cred că s-a schimbat din ce am auzit. Din păcate sunt intr-o situaţie dificilă şi nu văd prea curând o ieşire din asta! (n.r. nu mai crezi într-un new Dinamo? De când s-a vândut Dinamo prima dată în 2012 a mers din ce în ce mai rău.

(n.r. crezi că se poate mai rău de atât?) Mai rău de atât se poate, din punct de vedere sportiv. Se poate să nu primească licenţa nici pentru liga a doua şi să retrogradeze în liga a 3-a, a 4-a! Nu ştiu care sunt legile, dar cred că asta e mai rău din punct de vedere sportiv. Din celălalt punct de vedere un nou început cred că ar fi benefic.

Sper să ia decizii înţelepte. Din ce ştiu eu sunt datorii foarte mari şi este destul de greu. S-a mai văndut Dinamo de atâtea ori…”, a declarat Cosmin Moţi, pentru orangesport.ro.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, lotul lui Dinamo este cotat la 2,86 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și