Închide meniul

EXCLUSIV | Fundașul central dorit de FCSB! Gigi Becali vrea un internațional de tineret

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 16:31

EXCLUSIV | Fundașul central dorit de FCSB! Gigi Becali vrea un internațional de tineret

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fotbalistul propus la FCSB

Virgil Ghiță, fundașul central dorit de FCSB, a ratat un transfer în străinătate, în iarna acestui an, iar după ce a revenit la Viitorul a fost lovit de ghinion, suferind o accidentare care l-a făcut să rateze restul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 22 de ani, Ghiță este cotat la 1,3 milioane de euro, de către transfermarkt.com, și mai are contract cu Viitorul până în 2024.

Virgil Ghiță, fundașul central dorit de FCSB

O să aduc patru jucători, sigur un fundaș central”, a anunțat Gigi Becali în urmă cu câteva zile. Ghiță este o dorință mai veche a patronului de la FCSB, acesta încercând să-l aducă și în precedentele perioade de transferare.

În iarnă, Ghiță a fost aproape de a ajunge la Ferencvaros, iar Viitorul urma să primească 800.000 de euro. Transferul nu s-a mai realizat, astfel că fundal central a fost nevoit să revină la echipa lui Gică Hagi.

”Am vorbit cu Gică, nu a dat niciun răspuns. Ghiţă e un jucător care mie îmi place, singurul din România pe care l-aş lua, e foarte puternic. Îmi plac fundaşii centrali puternici”, spunea Gigi Becali acum ceva timp.

Reclamă

Virgil Ghiță, dorit de FCSB și anul trecut

Fundașul lui Gică Hagi a fost dorit de FCSB și în vara trecută. Pandemia de COVID-19 l-a făcut pe Becali să renunțe la achiziționarea sa. În acest sezon, Ghiță a jucat în 14 meciuri în acest sezon pentru Viitorul.

Este normal să joci bine când știi că lumea se uită după tine. Este bine pentru mine că sunt dorit, nu neapărat doar de FCSB.

E bine când știi că lumea te observă. Deocamdată sper să-mi fac treaba cât mai bine aici”, a declarat Ghiță în vara anului trecut.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Jucătorul a mai fost dorit de Gigi Becali
  • Internaționalul a ratat un transfer în străinătate

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și