Închide meniul
EXCLUSIV

Haos de nedescris la Dinamo! Vlad Achim s-a săturat de promisiuni şi refuză să se mai prezinte la antrenamente!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iulie 2021, 16:14

Haos de nedescris la Dinamo! Vlad Achim s-a săturat de promisiuni şi refuză să se mai prezinte la antrenamente!

Vlad Achim

Profimedia

Vlad Achim, unul dintre jucătorii „ademeniţi” vara trecută de spanioli, s-a săturat de situaţia în care a ajuns Dinamo şi a luat o decizie categorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haos de nedescris la Dinamo! Vlad Achim refuză să se mai prezinte la antrenamente

La fel ca mulţi alţi jucători din lot, mijlocaşul de 32 de ani se revoltă împotriva conducerii. Potrivit surselor Antena Sport, Achim nu se va mai prezenta la antrenamente. Acesta nu este singurul. Căpitanul Ante Puljic a răbufnit şi a ameninţat că pleacă din ţară după ce clubul a intrat în insolvenţă.

De asemenea, jucătorii au rupt tăcerea şi le-au transmis fanilor o scrisoare prin intermediul AFAN, în care au explicat motivele pentru care au anulat mai multe meciuri amicale.

„Dumnezeu știe ce se va alege de drepturile noastre salariale! Gândiți-vă că pentru noi acestea sunt singurele surse de venit! La fel ca și voi avem familii, avem copii! Oare voi ce ați face dacă ați fi în locul nostru și ați avea facturi de plătit?”, au transmis „câinii”.

EXCLUSIV | Ante Puljic şi-a ieşit din minţi: „Ne-am simţit ca nişte idioţi! Daţi-mi banii sau plec!”

Lovitură de teatru! Campionatul poate începe… fără Dinamo. Căpitanul Ante Puljic şi-a spus oful pentru Antena Sport. Dinamo a rămas și fără antrenor, dar va avea președinte de Champions League în insolvență. Pe Iuliu Mureșan, omul în care fanii-acţionari din DDB au încredere deplină.

Reclamă

Neptatiţi, dinamoviștii nu intră pe teren nici la al treilea amical al verii. „De ce credeţi că am făcut acel mic protest şi nu am vrut să jucăm amicalul? Pentru că ne-am simţit ca nişte idioţi. Ne-am simţit ca şi cum cineva s-ar juca cu noi, cu vieţile noastre, cu banii noştri, cu tot!”, a declarat Puljic, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Sătul să aștepte banii, Puljic și-a luat bilete de avion pentru marți seară. „Puteam să plec încă de sâmbătă, dar nu am găsit un zbor bun. Daţi-mi banii sau plec!”, a răbufnit căpitanul „câinilor”.

Fostul șef de la CFR Cluj, Iuliu Mureșan, o va conduce pe Dinamo în insolvență. Acesta va discuta cu jucătorii, care au ajuns la capătul răbdării, şi va încearca să găsească soluţii pentru plata salariilor restante. „Să vedem cu cine începeți campionatul. Toți vor să plece!”, îi anunță Puljic pe șefii dinamoviști.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și