Închide meniul

EXCLUSIV | „Sigur a plecat Edi Iordănescu?!” Dumitru Dragomir, convins că CFR Cluj îşi va păstra antrenorul. „Forţează nişte transferuri”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2021, 18:32 / Actualizat: 29 mai 2021, 19:32

EXCLUSIV | „Sigur a plecat Edi Iordănescu?! Dumitru Dragomir, convins că CFR Cluj îşi va păstra antrenorul. „Forţează nişte transferuri

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Dumitru Dragomir nu crede în demisia lui Edi Iordănescu: Sigur a plecat?!

„Sigur a plecat Edi Iordănescu?!” Dumitru Dragomir nu crede în despărţirea dintre Edi Iordănescu şi CFR Cluj. Fostul şef al LPF este convins că antrenorul forţează mâna şefilor din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: „Sigur a plecat Edi Iordănescu?!”

Edi Iordănescu a renunţat la postul său imediat după ce a câştigat primul lui titlu de campion.

„Sigur a plecat Iordănescu?! Eu cred că nu pleacă. Forţează şi el nişte transferuri, ca să aibă performanţă şi la anul!”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Edi Iordănescu a lăsat să se înţeleagă, într-un interviu acordat site-ului Ligii Profesioniste de Fotbal, că renunţă la colaboararea cu CFR Cluj deoarece nu au fost îndeplinite „anumite condiţii”.

Edi Iordănescu: „Mi-aş fi dorit să fiu implicat în reconstrucţia echipei”

„(…) Vreau să vă asigur de un singur lucru: pentru mine, prioritate de continuitate a avut CFR Cluj, sută la sută. M-am ataşat de loc, de oraş, de locul meu de muncă, de biroul meu, de băieţi, de echipă… De ei mi-e cel mai greu să mă despart, vă spun cu sinceritate, lor le sunt extrem de recunoscător pentru tot parcursul şi pentru tot concursul pe care şi l-au dat. Mi-e greu să mă despart de oamenii din Cluj.

Reclamă

Mi-aş fi dorit să fiu implicat în reconstrucţia echipei pentru că va fi nevoie de acest lucru fiind foarte mulţi jucători la final de contract. Mi-e greu să mă despart de suporteri, cu care chiar dacă n-am interacţionat foarte mult, pentru că nu a fost permis acest lucru, la ultimul joc m-au tratat la cel mai înalt nivel şi pentru asta mi-aş fi dorit să fiu mai departe antrenorul echipei lor. Acum, pentru o continuare a colaborării ar fi fost nevoie ca anumite condiţii să se îndeplinească şi viziunea să fie una comună.

Eu ştiu, însă, că la CFR Cluj este un patron care face eforturi majore pentru a susţine condiţii foarte bune la echipă, un preşedinte care tot timpul ştie ce are de făcut, un profesionist desăvârşit, care are în spate oameni inteligenţi, alături de care poate să muncească şi să reconstruiască viitorul echipei. Rămâne de văzut ce ne va oferi Dumnezeu fiecăruia dintre noi!”, a declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, ofertă de 1 milion de euro

Edi Iordănescu este în prezent liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. Fostul antrenor al campioanei României ar fi primit o ofertă consistentă din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Iordănescu a fost contactat de șeicii de la Al-Fayha, potrivit gsp.ro. Sursa citată scrie că românul a refuzat un salariu de 1 milion de euro pe an! Lucru care l-a făcut pe Dragomir să se întrebe pe bună dreptate.

Şi CFR Cluj se ţine tare. Şefii din Gruia insistă pentru Costel Gâlcă. Antrenorul care a câştigat ultimul titlu pentru FCSB e liber de contract după ce a decis să se despartă de Vejle.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și