Închide meniul

„Există ofertă de la FCSB!” Iuliu Mureşan a confirmat că a primit ofertă de la Gigi Becali pentru Deian Sorescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 august 2021, 20:12

„Există ofertă de la FCSB! Iuliu Mureşan a confirmat că a primit ofertă de la Gigi Becali pentru Deian Sorescu

Iuliu Mureșan speră ca Dario Bonetti să nu se întoarcă la Dinamo

Hepta

Dinamoviştii i-au transmis lui Gigi Becali că suma este prea mică şi cer aproape dublu pe golgheterul lor. Nici măcar hârtia de 800.000 de euro semnată înainte de intrarea în insolvenţă nu mai e valabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă oferta de la FCSB, Iuliu Mureşan a anunţat că mai sunt oferte şi din străinătate.

Iuliu Mureşan a confirmat oferta de la FCSB pentru Deian Sorescu

Există ofertă şi de la FCSB. Şi de afară mai sunt ceva discuţii, dar să vedem. Eu nu aş vrea să îi dau drumul. Daca pleaca şi Dejan ar fi dezastru pentru club. În general, nu comentez sumele, dar este ceva pe aproape. Are o hârtie care a fost semnată înainte de intrarea în insolvenţă şi nu mai e valabilă. E normal ca jucătorul cel mai bun să aibă oferte. Dacă ne-am despărţi de el, ar fi pe o sumă mult mai mare„, a anunţat Iuliu Mureşan.

Deian Sorescu, dorit și la echipa lui Silvio Berlusconi

Gigi Becali se luptă cu celebrul Silvio Berlusconi pentru transferul lui Deian Sorescu. Jucătorul formaţiei din Ştefan cel Mare este dorit în Italia de Monza, echipa lui Silvio Berlusconi, scrie playsport.ro.

Fostul premier italian şi patron al lui AC Milan a preluat clubul în 2018 şi vrea să îl ducă pe prima scenă a fotbalului italian. Acesta a promis un buget care se învârte în jurul sumei de 30 de milioane de euro, iar transferul lui Sorescu nu reprezintă o problemă.

Reclamă

Ce spune Deian Sorescu despre transferul său

Deian Sorescu a reacționat după ce Dumitru Dragomir a dezvăluit că un club din străinătate e gata să pună la bătaie 1,7 milioane de euro pentru transferul său.

Sunt sănătos, asta îmi doresc, avem multe meciuri, ăștia suntem. N-am discutat cu absolut nimeni, îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase domnului Dragomir, dar eu nu știu de nicio ofertă„, a spus Deian Sorescu, după Dinamo – CS Mioveni 0-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Iuliu Mureşan a confirmat că FCSB îl vrea pe Sorescu
  • Anunţul făcut de oficialul dinamovist

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și