Închide meniul

Fanii Craiovei au luat foc înaintea derby-ului cu FCSB! Au trecut direct la ameninţări: „Vom face tot ce putem să nu se vadă meciul nici la televizor”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2021, 23:44

Fanii Craiovei au luat foc înaintea derby-ului cu FCSB! Au trecut direct la ameninţări: „Vom face tot ce putem să nu se vadă meciul nici la televizor

Ameninţări fani Craiova

ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Fanii Universităţii Craiova nu sunt de acord să iasă la pauză de pe stadion şi au trecut direct la ameninţări. O spun clar, într-un comunicat al celor de la Peluza Nord, că vor să oprească meciul la pauză dacă nu vor fi lăsaţi să-şi încurajeze favoriţii pe toată durata disputei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii olteni au trecut direct la ameninţări

Suporterii din Peluza Nord susţin că cei de la FCSB ar fi avantajaţi dacă ar ieşi spectatorii de pe stadion la pauză. „𝗢𝗽𝗿𝗶𝘁̦𝗶 𝗺𝗮𝘀𝗰𝗮𝗿𝗮𝗱𝗮, 𝗳𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗻𝘂 𝗲 𝘀𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹 𝗧𝗩! 𝗔𝗷𝘂𝗻𝗴𝗲!

Am respectat și susținut pe toată perioada pandemiei măsurile propuse de specialiști, dar deja ce se întâmplă acum nu mai are legătură cu măsurile elementare, logice, de prevenire a răspândirii Covid-19, ci doar cu voința unor indivizi și a unor entități care își urmăresc interesele personale.

Prin noile măsuri nechibzuite luate de reprezentații statului român, am ajuns în situația în care o societate comercială, cea care deține drepturile TV, să stabilească ce suporteri pot să își susțină echipa de pe stadion și ce suporteri sunt obligați să le devină lor telespectatori. Am ajuns în situația în care o societate comercială care are ca unic scop profitul să fie mai presus de lege și să închidă stadioane doar printr-o simplă programare a unui meci, crescându-și astfel audiența. De aici se deschide si o adevărată cutie a pandorei, echipele protejate de forurile fotbalistice și televiziuni, cum este și cazul de față al FC FCSBului, pot să ceară efectiv ca în deplasările grele să fie programate la ore la care nu este permis accesul spectatorilor.

Soluții echitabile sunt multe și au fost la îndemână întotdeauna: programarea tuturor meciurilor cu spectatori indiferent de oră, interzicerea desfășurării evenimentelor sportive în intervalul orar în care nu este permis accesul publicului de către guvern, programarea de către televiziuni și LPF a tuturor meciurilor astfel încât să se încheie până la ora 21. Doar voință nu există.

Reclamă
Citește și:

În aceasta situație suntem obligați să luam atitudine și să spunem STOP MASCARADEI! Indiferent de ce decizie o să se ia pentru meciul de mâine, Peluza Nord anunță că o să fie prezentă pe stadion și îi invităm pe toți suporterii Științei să faca la fel, cu condiția să respecte cerințele actuale de acces (vaccin sau trecut prin boală).

Suporterii cred că se vrea avantajarea celor de la FCSB

Indiferent de consecințe, Știința nu va fi singură mâine pentru acest meci decisiv, iar responsabili pentru eventualele incidente sunt cei care pot prin voința proprie să le evite: reprezentanții guvernului, deținătorii drepturilor TV și LPF. Iar dacă oficialii o să întrerupă meciul pentru că în tribune se vor afla spectatori, nu o să facă decât să demonstreze care a fost scopul programării partidei la această oră, și anume favorizarea echipei oaspete, FC FCSB. Vă asigurăm ca dacă meciul nu se va putea vedea pe stadion, o sa facem tot ce tine de noi sa nu se vada nici la televizor.

𝗦̦𝗧𝗜𝗜𝗡𝗧̦𝗔 𝗡𝗨 𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗔𝗟 𝗧𝗩! 𝗣.𝗦. 𝘊𝘶 𝘢𝘤𝘦𝘢𝘴𝘵𝘢̆ 𝘰𝘤𝘢𝘻𝘪𝘦 𝘪𝘯𝘷𝘪𝘵𝘢̆𝘮 𝘳𝘦𝘴𝘵𝘶𝘭 𝘱𝘦𝘭𝘶𝘻𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘪𝘯 𝘵̦𝘢𝘳𝘢̆ 𝘭𝘢 𝘰 𝘢𝘤𝘵̦𝘪𝘶𝘯𝘦 𝘤𝘰𝘰𝘳𝘥𝘰𝘯𝘢𝘵𝘢̆ 𝘪̂𝘮𝘱𝘰𝘵𝘳𝘪𝘷𝘢 𝘵𝘦𝘭𝘦𝘷𝘪𝘻𝘪𝘶𝘯𝘪𝘭𝘰𝘳, 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢 𝘪𝘯𝘥𝘪𝘷𝘪𝘥𝘶𝘢𝘭 𝘰 𝘧𝘢𝘤𝘦𝘮 𝘥𝘦 𝘢𝘯𝘪 𝘥𝘦 𝘻𝘪𝘭𝘦 𝘧𝘢𝘳𝘢 𝘯𝘪𝘤𝘪𝘶𝘯 𝘧𝘦𝘭 𝘥𝘦 𝘴𝘶𝘤𝘤𝘦𝘴.
#Hailameci #HaiCraiova#PNC”, susţin cei din Peluza Nord.

Reclamă 4 / 0/3

Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf sunt departe de îndeplinirea obiectivului, titlul de campioană. Sunt la 14 puncte de liderul CFR Cluj şi la 6 în spatele celor de la FCSB, adversarii din meciul de duminică seara, de la ora 20.15.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și