Închide meniul
Foto

Fanii lui FCSB s-au ținut de cuvânt! Câţi ultraşi au venit să vadă debutul lui Edi Iordănescu pe banca roș-albaștrilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2021, 22:10

Fanii lui FCSB s-au ținut de cuvânt! Câţi ultraşi au venit să vadă debutul lui Edi Iordănescu pe banca roș-albaștrilor

Atmosferă numeroasă la meciul lui Edi Iordănescu de debut la FCSB

captură Telekom Sport

Aproximativ 7500 de fani are FCSB în tribunele Arenei Naționale la meciul cu Sepsi. Suporterii așteaptă cu entuziasm mandatul lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asistență numeroasă la debutul lui Edi Iordănescu pe banca lui FCSB

Peluza Nord a venit la stadion cu steaguri și câteva bannere. Ultrașii lui FCSB au scandat pe tot parcursul primei reprize.

Duelul cu Sepsi vine într-un moment în care CFR se află cu 10 puncte în faţa vicecampioanei, presinea fiind una uriaşă pentru Edi Iordănescu, încă din start.

Suntem în fața unui joc important pentru că deja este competiție și în economia clasamentului sunt niște lucruri care nu ne fac plăcere, e o distanță destul de mare până la locul 1 și produce presiune suplimentară.

Edi Iordănescu: „Mă aştept la un meci complicat”

În afara de asta, întâlnim un adversar care este la un nivel foarte bun, în ciuda ultimelor rezultate, dar nu pot să mă las păcălit de ele. Sepsi este o echipă bună, îl cunosc pe Leo foarte bine, este un antrenor extrem de implicat și știu cum gestionează echipa și momentele.

Reclamă

Cred că participarea foarte scurtă în Europa a lor i-a dat puțin peste cap, dar dacă va uitați la lot veți vedea că nu sunt deloc inferiori, ba chiar din contră. Au schimbat structura de joc de la un meci la altul, mă aștept la un meci complicat cu o echipă agresivă, bine organizata. Sper să fim inspirați în alegerile făcute și băieții să intre și să interpreteze jocul în așa fel încât să ne ajute”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și