Închide meniul

Farul – CFR Cluj 0-0 | „Nu ne sperie!” Mario Camora nu își face probleme în lupta cu rivalii de la FCSB. Cum a reacționat după ce Edi Iordănescu l-a convocat la echipa națională

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 martie 2022, 23:06

Farul – CFR Cluj 0-0 | „Nu ne sperie! Mario Camora nu își face probleme în lupta cu rivalii de la FCSB. Cum a reacționat după ce Edi Iordănescu l-a convocat la echipa națională

Mario Camora, discrus mobilizator după CFR Cluj - Adana Demirspor

Hepta

Farul – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu a făcut primul pas greșit în play-off. Gică Hagi „a pus frână” locomotivei liderului. FCSB se poate apropia la 5 puncte de primul loc, dar Mario Camora nu se teme de rivali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora e mulțumit că CFR Cluj e la mâna ei în lupta pentru titlu. Căpitanul lui Dan Petrescu așteaptă și pași greșiți din partea roș-albaștrilor.

Farul – CFR Cluj 0-0 | Mario Camora nu își face probleme în lupta cu rivalii de la FCSB

„Doar un punct. O echipă care joaca foarte bine acasă, noi am avut atitudine, păcat că nu am reușit să câștigăm. Nu ne sperie FCSB. Până la urmă, important e că depindem numai de noi. Noi jucăm cu FC Argeș, ei cu Craiova. E obligatoriu să câștigăm dacă vrem să fim campioni”, a spus Camora, după Farul – CFR Cluj 0-0. 

În Farul – CFR Cluj au fost ocazii mari și de o parte și de alta, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. Prima șansă a meciului i-a aparținut lui Andrei Burcă, în minutul 20, dar șutul său de la marginea careului s-a dus puțin pe lângă poartă.

În repriza a doua, Farul s-a jucat cu ocaziile. Mai întâi, în minutul 64, Adrian Petre a șutat direct în Otto Hindrich, din situatie de unu versus unu cu portarul advers. Cu 20 de minute înainte de final, Jefte a semnat ratarea play-off-ului. Atacantul Farului a șutat mult peste poartă, din numai câțiva metri, singur cu portarul.

Reclamă

CFR Cluj rămâne lider în Liga 1, dar rivala FCSB se poate apropia la cinci puncte, dacă câștigă duminică cu FC Argeș. Farul e pe locul cinci în play-off.

Mario Camora, convocat de Edi Iordănescu la echipa națională

Mario Camora se află pe lista jucătorilor convocați de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Grecia și Israel. Jucătorul de la CFR Cluj speră ca tricolorii să-și ia revanșa în fața fanilor după ce au ratat barajul pentru CM 2022

„Sperăm să facem mai bine decât data trecută. Am fost convocat. E un test important pentru noi”, a mai spus Mario Camora.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB are doi jucători convocați, în timp ce CFR Cluj are 4. Radu Drăgușin și Octavian Popescu au fost convocați în premieră la naționala mare.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Lotul naționalei României pentru meciurile cu Grecia și Israel

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Florin Iacob (UTA Arad, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 13/0);

FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 22/1), Andrei Burcă (CFR Cluj, 8/0), Mario Camora(CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 69/0), Radu Drăgușin (Salernitana | Italia, 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 15/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone | Italia, 20/2), Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 5/0) , Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 6/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K. | Turcia, 28/1);

MIJLOCAȘI: Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 2/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 14/2), Dennis Man (Parma | Italia, 9/1), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 36/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 51/6), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 5/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 16/3), Octavian Popescu (FCSB, 0/0), Florin Tănase(FCSB, 10/1);

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 22/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 13/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 23/8).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și