Închide meniul

Farul Constanța a oficializat alte două transferuri. Lovituri de titlu pentru trupa lui Gică Hagi

Sebastian Cristian Publicat: 4 ianuarie 2023, 14:56

Farul Constanța a oficializat alte două transferuri. Lovituri de titlu pentru trupa lui Gică Hagi

Farul a oficializat alte două transferuri

Farul Constanța Facebook

  • Farul Constanța a anunțat alte două transferuri
  • Formația lui Hagi este lider în Liga 1

Farul Constanța a oficializat alte două transferuri. Liderul din Liga 1 se întărește pentru titlul de campioană și continuă să fie activă pe piața transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 21 de etape, Farul ocupă primul loc în Liga 1, cu 45 de puncte și este una dintre principalele favorite la titlu.

Farul Constanța a oficializat alte două transferuri

Clubul a anunțat prin intermediul site-ului oficial venirea altor doi fotbaliști. Este vorba despre Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu, și Rolandas Baravykas, un fundaș dreapta, component al naționalei Lituaniei.

Reclamă

În ceea ce privește jucătorii plecați, Gică Hagi a renunțat până acum la Robert Ion, Ayrton Mboko, Robert Moldoveanu și Gabi Torje.

„Începând de astăzi, lituanianul Rolandas Baravykas și Nicolas Popescu sunt noii componenți ai echipei noastre!

Reclamă

În vârstă de 27 de ani (1.85m), Baravykas este component al naționalei Lituaniei, pentru care a evoluat deja în 32 de meciuri.

Postul său este cel de fundaș dreapta și în carieră a mai jucat pentru Zalgiris Vilnius (Lituania), Neo Salamis (Cipru), FK Kukesi (Albania), UTA Arad și Universitatea Cluj. În 2017 a câștigat Supercupa Lituaniei.

Produs al Academiei Hagi, mijlocașul Nicolas Popescu revine la clubul nostru după o scurtă perioadă în care a evolaut la FC Voluntari”, a fost mesajul postat de Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Farul, nevoită să vândă din nou jucători! Anunțul lui Gică Popescu: „Avem un deficit bugetar”

Farul Constanța este nevoită și în acest sezon să vândă jucători pentru a putea acoperi deficitul bugetar. Chiar dacă pe plan sportiv lucrurile funcționează perfect pentru formația lui Gică Hagi, situația financiară stă diferit.

De-a lungul anilor, pentru a acoperi cheltuielile de la club, Hagi a fost nevoit să renunțe la cei mai buni jucători ai săi. Conform „Regelui”, această situație a fost principala cauză pentru care Farul nu s-a putut lupta an de an la titlu.

Gică Popescu, președintele Farului, a anunțat că situația nu se prezintă diferit nici în acest sezon. Astfel, fotbaliștii importanți ar putea pleca de la formația constănțeană în următoarele perioade de transferuri.

„Avem un deficit bugetar pe care îl acoperim an de an din vânzări de jucători. Noi suntem forţaţi să vindem jucători, pentru că altfel nu ne putem acoperi bugetul.

Atunci când jucătorii noştri sunt ofertaţi de cluburi din afară, este o bucurie pentru noi, lăsând la o parte capitolul finaciar. Dar faptul că se uită la jucătorii noştri, înseamnă că apreciază calitatea lor şi ceea ce facem la Constanţa.

Noi analizăn orice ofertă primită. Ne uităm spre interesul jucătorului pentru a merge la mai bine, apoi şi la avantajele noastre financiare.

Deocamdată, nu avem oferte pentru jucătorii noştri sau nu avem oferte concrete. Când joacă bine jucătorii, sunt ofertaţi. Alibec a făcut, până acum, un sezon excepţional, cu o poftă de joc pe care nu am văzut-o la el în trecut, disponibil la un efort într-o manieră excepţională.

Reclamă

Pitu este în cel mai bun moment al carierei sale, pentru că până acum juca bine, dar nu marca. Acum reuşeşte să şi marcheze, este un pasator expecţional. E normal să se vorbească și despre el”, a declarat Gică Popescu, pentru orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”