Închide meniul

Gabriel Torje, OUT de la Farul Constanța. Anunțul făcut de echipa lui Gică Hagi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 decembrie 2022, 23:27

Gabriel Torje e OUT de la Farul Constanța. Anunțul oficial a fost făcut de liderul din Liga 1. Mijlocașul de 33 de ani se desparte de echipa la care a ajuns în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele 17 partide adunate pentru echipa lui Gică Hagi, Torje a marcat cinci goluri, reușind și trei pase decisive.

Gabriel Torje, OUT de la Farul Constanța

”Farul Constanța și Gabriel Torje au decis de comun acord încheierea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale !

Venit în luna iunie a acestui an la formația noastră, Gabriel Torje (33 ani) a evoluat în 17 partide oficiale în toate competițiile, reușind să marcheze 5 goluri și să ofere 3 pase decisive !

Mulțumim, Gabi, pentru evoluțiile în alb-albastru!”, este comunicatul oficial al liderului din Liga 1.

Reclamă

Gică Hagi ştie când va deveni din nou campion în Liga 1

Gică Hagi ştie când va deveni campion în Liga 1, cu Farul. Deşi „Regele” a încheiat anul pe primul loc, nu se gândeşte la titlu în actuala stagiune, însă în următoarele sezoane este convins că va fi cel mai bun.

Farul a terminat anul pe primul loc, cu un singur punct peste rivala CFR Cluj. Constănţenii traversează un sezon de vis, având doar două înfrângeri în Liga 1, în 21 de etape disputate.

„Eu știu ce vreau. Am un club care se dezvoltă bine, care este pe drumul cel bun. Și vom ajunge să fim cei mai buni, așa cum visez și vreu. În 2025, vom fi campioni. Farul va fi un club puternic. Eu nu sunt bogat. Dacă eram bogat, aveam acum cei mai buni jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Dar am Academia, care a produs an de an fotbaliști de calitate. Și va veni și ziua aceea, cum am mai spus, când primul 11 al naționalei României va fi format exclusiv din jucători de la Academie.

Gică Hagi: ”30% din buget dăm direct către copii şi juniori”

Clubul are o identitate foarte bună, o identitate bazată pe centrul de copii şi juniori. Investim foarte mult în acest centru, chiar 30% din buget dăm direct către copii şi juniori.

E o sumă foarte importantă, nu cred că există un club din lume care să bage atât de mulţi bani la copii şi juniori. Din lume, reţineţi„, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Gabriel Torje are 33 de ani
  • Torje a marcat 5 goluri în acest sezon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri Vezi toate știrile
Citește și