Închide meniul

Farul – FCSB 0-1 | „Ne-am schimbat obiectivul!” Gică Hagi, resemnat. „Regele” nu mai visează la play-off. „Sper să rămânem în prima ligă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 noiembrie 2021, 23:22

Farul – FCSB 0-1 | „Ne-am schimbat obiectivul! Gică Hagi, resemnat. „Regele nu mai visează la play-off. „Sper să rămânem în prima ligă!

Gică Hagi, un car de nervi

Hepta

Farul Constanța și-a propus să ajungă în play-off, dar prestațiile din ultima perioadă l-au făcut pe Gică Hagi să se gândească la evitarea retrogradării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul are cinci înfrângeri în ultimele șapte meciuri oficiale. Constănțenii sunt pe locul 8 în Liga 1 și au fost eliminați de Sepsi din Cupa României.

Gică Hagi, resemnat. „Am schimbat obiectivul!”

„Poate meritam mai mult. Am încercat să jucăm. Am luat acel gol probabil din greșeli individuale, de pozițioane, poate tactic. În rest cred că meritam mult mai mult. Ne-am dorit victoria, dar n-a venit. Din păcate e de muncă. O să suferim mult în anul ăsta. O să avem de suferit tot anul.

În viitor o să suferim mult, ne trebuie mai multă personalitate. Trebuie să avem mai multă personalitate ca să fim acolo sus. Dacă nu, sper să ne vedem la anul tot în prima ligă.

Noi în ultima perioadă am câștigat și am făcut rezultate foarte bune. FCSB e o echipă obișnuită să câștige, ar trebui să aibă toate echipele din Liga 1 un complex față de ei. N-am capacitatea să vorbesc de ei, eu pot să evaluez echipa mea.

Reclamă

După meciul ăsta ne-am schimbat obiectivul. Trebuie să rămânem în prima ligă. Ne schimbăm obiectivul pe drum, ce să facem. Ne dorim, dar una e dorința, și alta este putința. Este realitatea pe care o simt. Este un adevăr, presiunea este mai mare jos”, a spus Gică Hagi, după Farul – FCSB 0-1.

Farul – FCSB 0-1

Formaţia FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci restanţă din etapa a 13-a din Liga 1. A marcat Grameni, în minutul 13 (autogol).

Partida era programată la 24 octombrie, dar a fost amânată atunci din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu covid-19 de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 36 de puncte, FCSB se află pe locul doi, cu 30 de puncte, iar poziţia a treia este ocupată de Universitatea Craiova, care are 28 de puncte.

Recomandări
  • Gică Hagi, resemnat
  • „Regele” nu mai visează la play-off

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și