Închide meniul

Farul, ultimatum pentru LPF după ce FCSB a cerut amânarea meciului! Comunicatul emis de clubul lui Hagi

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2021, 15:56

Reclamă
Farul, ultimatum pentru LPF după ce FCSB a cerut amânarea meciului! Comunicatul emis de clubul lui Hagi

Gică Hagi e antrenorul Farului Constanţa

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

„După informațiile apărute în această săptămână, în spațiul public, legate de situația jucătorilor indisponibili din lotul FCSB, infectați cu Covid, solicităm Ligii Profesioniste de Fotbal, organizatoarea competiției „Liga 1”, să ne comunice oficial, cât mai repede posibil, dacă meciul dintre Farul Constanța și FCSB se va disputa sau nu la data la care a fost programat, respectiv 24 octombrie 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul nostru dorește ca acest meci să se desfășoare la data programării lui, iar organizatorul competiției trebuie să ne comunice astăzi, în funcție de documentația prezentată de FCSB , dacă meciul se joacă sau nu”, se arată în comunicatul emis de Farul.

Probleme mari la FCSB, înaintea meciului cu Farul

FCSB a depus, joi, la LPF, dosarul prin care solicită amânarea confruntării cu Farul. Se folosește de un pasaj din regulament care prevede că o echipă are nevoie de cel puțin 13 jucători valizi, dintre care un portar. În meciul din ultima etapă, cu CS Mioveni, roș-albaștrii au avut numărul minim. Numai două rezerve au stat pe bancă.

Florin Tănase și Andrei Miron sunt ultimii jucători care au devenit indisponibili. Amândoi s-au accidentat și nu pot fi recuperați până la ora jocului.

Echipa lui Gigi Becali a fost lovită din plin de pandemie. Nu mai puțin de opt fotbaliști au fost testați pozitiv cu Covid-19. Confirmați cu coronavirus au fost și Edi Iordănescu și Mihai Pintilii. Pe deasupra, FCSB are și infirmeria plină. Florinel Coman, Ionuț Panțîru, Octavian Popescu, Andrei Burlacu, Ovidiu Popescu, Florin Tănase și Andrei Miron sunt accidentați.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
Vezi toate știrile
Citește și