Închide meniul

FC Botoşani – Academica Clinceni 2-1. Meci spectaculos pe Stadionul Municipal! Moldovenii, primul succes în play-off

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 aprilie 2021, 16:25

FC Botoşani – Academica Clinceni 2-1. Meci spectaculos pe Stadionul Municipal! Moldovenii, primul succes în play-off

SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES via Hepta

FC Botoşani - Academica Clinceni, LIVE SCORE pe AS.ro

Realdo Fili a reuşit o "dublă" pentru gazde, în timp ce Raul Rusescu a marcat pentru oaspeţi din lovitură de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, FC Botoşani a urcat pe locul 4 în play-off, cu 25 de puncte. De cealaltă parte, Academica Clinceni ocupă locul 6, cu 22 de puncte. 

În etapa următoare, moldovenii au duel în Gruia cu CFR Cluj, în timp ce ilfovenii vor juca împotriva lui Sepsi, la Sfântu Gheorghe. 

FC Botoşani – Academica Clinceni 2-1

Min. 90: Fluier final! FC Botoşani a câştigat cu 2-1 duelul cu Academica Clinceni.

Reclamă

Min. 65: GOOOL FC Botoşani! Realdo Fili a readus formaţia lui Marius Croitoru în avantaj.

Min. 56: GOOOL Academica Clinceni! Raul Rusescu a restabilit egalitatea din lovitură de la 11 metri.

Min. 46: A început repriza secundă!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Pauză în FC Botoşani – Academica Clinceni.

Min. GOOOL FC Botoşani! Realdo Fili a deschis scorul.

Min. 1: A început meciul!

  • FC Botoșani: Hankic – Braun, Chindriș, Șeroni, Holzmann – Tîrcoveanu, Rodriguez, Erico Papa – Ashkovski, Caia, Fili
  • Academica Clinceni: Ureche – Dobrescu, Gardoș, Patriche, Achim – Cebotaru, Moulin – Cr. Tănase, Chandarov, Longher – Chunchukov.

FC Botoşani se află pe locul 5 în play-off, fără nicio victorie. Moldovenii au pierdut în primul meci cu FCSB, 1-2, iar în ultima etapă au remizat cu Universitatea Craiova, 1-1. 

De partea cealaltă, Academica Clinceni are două înfrângeri consecutive, 0-3 cu CFR, şi 0-2 cu FCSB. Ilfovenii sunt la prima prezenţă din istoria clubului în play-off.

Reclamă
Recomandări
  • FC Botoşani - Academica Clinceni 2-1
  • Moldovenii, primul succes din play-off

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și