Închide meniul

FC Botoșani – Dinamo 4-0 | „Am avut prea multe ghinioane!” Flavius Stoican cere ajutor divin și i-a șocat pe fani: „Retrogradare? Orice este posibil”

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2022, 22:23

Reclamă
FC Botoșani – Dinamo 4-0 | „Am avut prea multe ghinioane! Flavius Stoican cere ajutor divin și i-a șocat pe fani: „Retrogradare? Orice este posibil

Flavius Stoican, reacţie după ce Rusia a invadat Ucraina. Ce spune despre Vladimir Putin

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Luăm cele mai spectaculoase goluri. Am început bine jocul, apoi apar ei cu o centrare și gol. Trage Jaja la poartă și e gol. Am întâlnit o echipă bună, pragmatică. Este o echipă de play-off, dar nu vreau să cedăm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoșani – Dinamo 4-0 | Reacția lui Flavius Stoican

Pe tabela de marcaj rămân 4 goluri primite. Nu trebuie să cedăm. Jucătorii trebuie să ridice capul din pământ. Poate o să se întoarcă norocul și spre noi, că parcă am avut prea multe ghinioane. E destul de delicat, dar nu trebuie să ne afecteze încrederea.

O să fim o echipă bună în viitorul apropiat. Am jucători buni, care o să demonstreze. Important e ca jucătorii să nu-și piardă încrederea. Orice este posibil (n.r. – Dinamo să retrogradeze), dar facem tot ce ne stă în putință. Se înjumătățesc punctele, important e să acumulăm și până la play-out. Vreau să nu mai facem cadouri. Nu este ușor, îți trebuie un anumit timp, dar timpul nu este aliatul nostru. Nu vreau să caut acest alibi”, a spus Flavius Stoican, după FC Botoșani – Dinamo 4-0.

FC Botoșani – Dinamo 4-0

Dinamo a început cum nu se putea mai prost meciul de la Botoșani. Gazdele au deschis scorul după doar 12 minute. Mihai Roman a înscris cu poarta goală, după o centrare a lui Braun, care i-a depășit pe toți fundașii dinamoviști, inclusiv pe portarul Cristiano Figueiredo.

Brazilianul Jaja Silva a făcut 2-0 în minutul 27 cu cea mai frumoasă execuție a meciului. Atacantul lui FC Botoșani a avut o acțiune personală de excepție și a finalizat-o cu un șut bombă de la marginea careului care s-a oprit direct în vinclu.

Reclamă

Același Jaja a făcut „dubla” în minutul 65. Brazilianul l-a driblat până și pe Cristiano Figueiredo și a înscris cu poarta goală. Un minut mai târziu, Mirko Ivanovski a redus din diferență, dar atacantul dinamovist s-a aflat în poziție de ofsaid.

Albanezul Leandro Fili a închis tabela în minutul 84. Jucătorul lui Marius Croitoru l-a învins pe Figueiredo cu un șut de la distanță, la colțul scurt.

S-a terminat 4-0 pentru FC Botoșani, care a ajuns la 41 de puncte și își consolidează poziția a patra în Liga 1, fiind tot mai sigură de prezența în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo, pe de altă parte, rămâne penultima în Liga 1, cu doar 12 puncte. „Câinii” au ajuns la cinci înfrângeri consecutive în campionat. Șansele de salvare de la retrogradare sunt tot mai mici pentru echipa din Ștefan cel Mare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și