Închide meniul

FC Botoşani – FC Voluntari 1-1 | Criza continuă pentru echipa lui lui Marius Croitoru! Moldovenii au dat-o la pace cu „revelaţia” Ligii 1

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 noiembrie 2021, 19:20

FC Botoşani – FC Voluntari 1-1 | Criza continuă pentru echipa lui lui Marius Croitoru! Moldovenii au dat-o la pace cu „revelaţia Ligii 1

FC Botoşani - FC Voluntari 1-1

George Ilinca/SPORT PICTURES

În urma acestui rezultat, FC Voluntari se află pe locul trei, cu 29 de puncte, în timp ce FC Botoşani este pe 6, cu 28 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoşani – FC Voluntari 1-1

Min. 90: Fluier final, scor 1-1.

Min. 77: Andrei Tîrcoveanu a fost eliminat după ce a încasat două cartonaşe galbene în doar 7 minute. De precizat este că mijlocaşul a intrat în minutul 67 pe teren.

Min. 49: GOOOL FC Botoşani! Edjouma a restabilit egalitatea.

Min. 45: Pauză în meciul de la Botoşani.

Reclamă

Min. 35: GOOOLLL FC Voluntari! Vadim Raţă a primit o centrare perfectă şi l-a învins pe Pap. Ilfovenii au dat lovitura şi sunt, în acest moment, pe podiumul Ligii 1!

Min. 1: A început meciul!

FC Voluntari ocupă locul 5 în campionat şi vine după victoria cu Dinamo, scor 2-1. Ilfovenii au 9 victorii în 16 etape sunt „revelaţia” actualului sezon de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, FC Botoşani ocupă locul 7, cu 27 de puncte. Moldovenii au pierdut ultimul meci, scor 1-3 cu FCSB, după ce au condus la pauză pe Arena Naţională.

Echipele de start FC Botoşani – FC Voluntari:

  • FC Botoşani: Pap – Braun, Racovițan, Dawa, Șeroni – Papa, Edjouma, Țigănașu – Kage, Ongenda, M. Roman I
  • FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Tamaș, Meleke, Miranda – Rață, Droppa, I. Gheorghe – Cr. Costin, Nemec, Marcelo

Citește și:
Recomandări
  • FC Botoşani – FC Voluntari 1-1
  • Moldovenii au dat-o la pace cu „revelaţia” Ligii 1

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și