Închide meniul

FC Botoşani – FCSB 0-2. "Bombardierul" Tănase şi Olaru menţin echipa lui Petrea pe primul loc. FCSB s-a distanţat la 7 puncte de Craiova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 februarie 2021, 15:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

FC Botoşani – FCSB 0-2. "Bombardierul" Tănase şi Olaru menţin echipa lui Petrea pe primul loc. FCSB s-a distanţat la 7 puncte de Craiova

Sport Pictures via Hepta

FC Botoşani - FCSB LIVE TEXT 20:30

FC Botoşani – FCSB 0-2

Liderul s-a impus prin golurile marcate de Florin Tănase (55) şi Darius Olaru (66). Tănase, golgheterul la zi al Ligii I, a reuşit al 16-lea său gol în acest sezon, cu un şut de la 18 metri, mingea sărind peste mâna portarului Hidajet Hankic. Olaru a majorat diferenţa cu un şut fără preluare, după o minge respinsă de Hankic la mingea expediată de Olimpiu Moruţan. 
FCSB a mai avut o ocazie clară, prin Olaru (41), dar Hankic a respins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 90+3: FINAL DE MECI! FCSB câştigă partida de la Botoşani şi se distanţează la 7 puncte de Universitatea Craiova. 

Min. 66: GOOOL Olaru! Hankic a respins şutul lui Moruţan, mingea a ajuns la Olaru care a marcat cu un şut violent cu piciorul stâng. 

Min. 61: Atac rapid al celor de la FCSB! Olaru îi centreatză lui Tănase, dar voleul căpitanului FCSB este ratat. 

Min. 55: GOOOL FCSB! Florin Tănase marchează cu un şut pe jos de la marginea careului. Fază făcută de "perlele" de la FCSB. Octavian Popescu, Coman şi Moruţan au creat faza golului.

Reclamă

Min. 51: Mihai Roman a executat direct la poartă o lovitură liberă, dar mingea a trecut peste.

Min. 48: Moruţan a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, Şeroni a blocat mingea cu mâna. 

Min. 46: Câte o schimbare la fiecare echipă! La FCSB a ieşit Haruţ şi a intrat Cristea, în timp ce Croitoru l-a scos pe Florescu şi l-a băgat pe Fili. 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Final de primă repriză! 

Min. 40: Cea mai mare ocazie a primei reprize! Olaru a fost la un pas de golul 5 marcat cu piciorul stâng, dar Hankic a fost atent şi a respins şutul mijlocaşului FCSB de la marginea careului. 

Min. 28: Tănase bate o lovitură liberă de la 20 de metri, dar căpitanul trimite în zid. Mingea a revenit la Coman, dar lui "Mbappe" i-a fost frică de radar şi a tras moale. 

Min. 14: Darius Olaru îl faultează pe Chindriş şi primeşte cartonaşul galben. Olaru a fost cel care s-a resimţit. 

Min. 8: O primă fază controversată! Ovidiu Haţegan a acordat fault în atac la un duel în careul gazdelor, între Miron şi Enrico Papa. Reluarile au arătat că nu a fost nici vorbă de fault. 

Min. 1: A început partida! 

Echipele de start

FC Botoşani: Hankic – Braun, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Papa, Rodriguez, Florescu – Caia, Al Mawas, Keyta
Rezerve: Pap, Patache, Plămadă, Holzmann, Fili, Toutouh, Tarsa, Roman, Ashkovski

Reclamă

FCSB: Vlad – Haruţ, Ovidiu Popescu, Miron, Radunovic – Moruţan, Şut, Olaru – Octavian Popescu, Tănase, Coman
Rezerve: Straton, Creţu, Simion, Vukusic, Cristea, Vînă, Perianu, Oaidă

Din cauza relației apropiate dintre cei doi patroni, au apărut zvonurile că meciurile dintre FCSB și FC Botoșani ar fi aranjate. Valeriu Iftime a constestat categoric speculațiile respective.

"Noi vrem să dăm totul în astfel de meciuri. Nu are nicio legătură faptul că am exportat la FCSB. Ambiția de a-i bate este dintotdeauna. Au fost meciuri în care ne-am comportat lamentabil și în care am fost acuzați că lăsăm meciul, alteori am jucat bine. Anul trecut am fost bine. I-am bătut, am făcut egal în play-off. Da, cu echipele importante este mai mare motivația. Un meci cu FCSB este unul de palmares.

"Nu poate să nu te deranjeze prostioarele astea. Pe de altă parte, sunt deja obișnuit. Mulți mi-au spus că dacă batem înseamnă că ne lasă FCSB, dar deja m-am obișnuit cu vorbele astea. Eu vreau să ne facem noi jocul nostru. Este mult prea mult spus și e exclus să faci meciuri de prietenie cu FCSB. Ar fi rușinos", a declarat Valeriu Iftime. 

FC Botoşani – FCSB LIVE TEXT | Lista jucătorilor plecaţi din Moldova la FCSB

FC Botoşani – FCSB LIVE TEXT | Alexandru Buziuc, scos din lot

Alexandru Buziuc are zilele numărate la FCSB. Gigi Becali a ordonat ca atacantul de 26 de ani să nu facă deplasarea în Moldova, pentru meciul cu FC Botoșani din etapa a 25-a din Liga 1. Mai mult, patronul roș-albaștrilor a decis să-i mai dea o șansă lui Ionuț Panțîru.

Buziuc a prins în total pe teren puțin peste 500 de minute, în cele 17 meciuri în care a fost folosit. Cu toate că nu joacă prea mult la FCSB, el primește un salariu generos din partea lui Gigi Becali.

Alexandru Buziuc câștigă 5500 de euro la FCSB. În comparație, acesta avea la Academica Clinceni un salariu lunar de numai 3000 de euro.

Botoşani şi FCSB se întâlnesc în cel mai tare meci al etapei a 25-a din Liga 1. Partida se va disputa de la ora 20:30 şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și