Închide meniul

FC Botoșani se apără după acuzațiile făcute de Marian Iancu: „Vrem să batem FCSB de 10 ori la rând, dar nu reușim!”

Sebastian Cristian Publicat: 22 ianuarie 2023, 14:11

FC Botoșani se apără după acuzațiile făcute de Marian Iancu: Vrem să batem FCSB de 10 ori la rând, dar nu reușim!”

FC Botoșani se apără după acuzațiile făcute de Marian Iancu

FCSB vs FC Botoșani / Profimedia

  • FC Botoșani se apără după acuzațiile făcute de Marian Iancu

FC Botoșani se apără după acuzațiile făcute de Marian Iancu. Cătălin Anton, președintele clubului, i-a dat replica fostului patron din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Iancu i-a acuzat pe moldoveni că nu-și apară corect șansele împotriva tuturor echipelor din Liga 1.

FC Botoșani se apără după acuzațiile făcute de Marian Iancu: „Vrem să batem FCSB de 10 ori la rând, dar nu reușim!”

Cătălin Anton, președintele lui FC Botoșani, exclude total versiunea înaintată de Marian Iancu.

Reclamă

„Eu cred că toată lumea a văzut ultimele noastre trei meciuri cu FCSB. Nimeni nu ne poate acuza, nimeni cu toată mintea acasă, că nu încercăm să jucăm fotbal de fiecare dată. FCSB probabil că are un ascendent în fața noastră. Probabil avem un complex. Vă spun sincer că aș dori să bat FCSB-ul de 10 ori de la rând, dar nu reușim. Nu știu, n-am o explicație clară pentru lucrurile astea.

Acuzațiile unor oameni precum Marian Iancu sunt josnice și nici n-ar trebui comentate. Să-și vadă de treburile dumnealui. Noi încercăm să practicăm un fotbal frumos și cinstit”, a declarat Cătălin Anton, pentru sport.ro.

Reclamă

Declarația lui Marian Iancu

„Noi nu eram parte din Cooperativă, cooperativizarea o făcea Mircea Sandu, nu noi. Gloria Bistrița are, în oglindă, o oarecare corespondentă în Liga 1, nu știu dacă e nevoie s-o numesc eu. E o echipă din zona Moldovei (n.r. – FC Botoșani), cu un conducător mult mai emancipat din toate punctele de vedere, un om de onoare în sens fotbalistic (n.r. – Valeriu Iftime).

Dar care se comportă exact ca răposatul (n.r. – Jean Pădureanu), cu rezultate previzibile, aproape de scos de pe lista Pronosport sau a pariurilor sportive. Îmi doresc ca acea echipă să fie printre cele care vor retrograda, din punct de vedere al viitorului!”, a declarat Marian Iancu, pentru sport.ro.

Marian Iancu a fost eliberat din închisoare în vara lui 2022. Acesta a fost condamnat, în 2014, la 12 ani de închisoare, fiind acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul RAFO.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
Liga 1 • 18 mart., 22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: "Nimeni nu doarme noaptea"
Liga 1 • 5 mart., 16:45
„Asta ne-a dat peste cap” Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: „Nimeni nu doarme noaptea”
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional
Liga 1 • 3 mart., 18:19
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere: „A venit noaptea, nu primăvara!” I-a decis soarta lui Bogdan Andone