Închide meniul

Marian Iancu a făcut praf un club din Liga 1! „Gloria Bistrița are o corespondentă. Sper să retrogradeze”

Dan Roșu Publicat: 20 ianuarie 2023, 14:34

Reclamă
Marian Iancu a făcut praf un club din Liga 1! „Gloria Bistrița are o corespondentă. Sper să retrogradeze

Marian Iancu a negat faptul că ar putea investi la Petrolul

Marian Iancu, la un meci de fotbal / Hepta

Marian Iancu a făcut praf un club din Liga 1. Fostul şef al Timişoarei susţine că FC Botoşani este corenspondentul Gloriei Bistriţa, pe vremuri, când echipa de atunci a lui Jean Pădureanu era acuzată de aranjamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Noi nu eram parte din Cooperativă, cooperativizarea o făcea Mircea Sandu, nu noi. Gloria Bistrița are, în oglindă, o oarecare corespondentă în Liga 1, nu știu dacă e nevoie s-o numesc eu.

Marian Iancu a făcut praf un club din Liga 1

E o echipă din zona Moldovei (n.r. – FC Botoșani), cu un conducător mult mai emancipat din toate punctele de vedere, un om de onoare în sens fotbalistic (n.r. – Iftime), dar care se comportă exact ca răposatul (n.r. – Jean Pădureanu), cu rezultate previzibile, aproape de scos de pe lista Pronosport sau a pariurilor sportive.

Îmi doresc ca acea echipă să fie printre cele care vor retrograda, din punct de vedere al viitorului!”, a spus Iancu, la Pro Arena.

Valeriu Iftime a răspuns elegant, fără să intre în polemică cu Marian Iancu.

Reclamă

„Păi ce pot să spun eu? Marian Iancu… nu știu. Se referă la Botoșani? (n.r. – e o singură echipă în zona Moldovei în Liga 1). Da… greu de comentat pentru că nu știu la ce se referă și n-aș vrea să intru într-o polemică. Nu mă simt deloc… nu vizat sau afectat, ci introdus în subiectul ăsta. Nu pot să comentez că nu știu ce să spun”, a fost răspunsul lui Valeriu Iftime, pentru sursa citată anterior.

Marian Iancu, atac „cu talpa” la Dan Şucu

Marian Iancu a lansat un atac „cu talpa” la Dan Şucu. Fostul finanţator al lui Poli Timişoara este nemulţumit de patronul Rapidului, cel care este unul dintre cei mai bogaţi români.

„Vreau să vorbesc din punct de vedere al unui investitor, finanțator, când ai o echipă și îl vinzi pe Rareș Ilie, vii la echipă să investești, nu să vinzi cel mai important jucător la acel moment, jucător de finețe, care îți umple de mândrie tribuna. Nu poți să vinzi jucătorul ăsta, vii la echipă și la o zi îl vinzi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu cât de dispus este domnul Șucu, eu cred că este liniar, departe de spiritul Rapidului. Sunt născut în Giulești, mă bucur pentru ce se întâmplă în jurul echipei. Eu reproșez că nu înțeleg de ce există atâta reținere, să îl vinzi pe Rareș Ilie, prima hotărâre luată ca acționar, nu mi-a creat o stare de siguranță, să ai obiectiv în anul centenarului, o defensivă fantastică și să nu ai cu cine să dai gol că ți-ai dat jucătorul de execuție.

Singura calificată este emoția peluzei, spiritul de atâția ani, este golgheterul echipei. Dar ce faci în deplasare? Ce faci cu echipele mici pentru că va fi o luptă acerbă pentru salvarea de la retrogradare, au adus jucători, nu știi cum va fi cu ele. Anul trecut, în play-out, tot cu Mutu, Rapidul a fost execrabil.

E o dezamăgire prietenul meu, Mutu, că nu a cerut în această perioadă doi jucători de atac, care să dea goluri. Trebuia să plece dacă a cerut transferuri și nu s-au făcut, dacă erau Dusan Uhrin, pleca”, a mai spus Iancu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și