Închide meniul

FC Botoşani şi-a prezentat achiziţiile înaintea meciului cu FCSB. Marius Croitoru se teme: „Suntem descoperiţi în acest moment!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2021, 18:25

FC Botoşani şi-a prezentat achiziţiile înaintea meciului cu FCSB. Marius Croitoru se teme: „Suntem descoperiţi în acest moment!

Marius Croitoru, avertisment pentru Joyskim Dawa

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Antrenorul moldovenilor anunţă că vor mai veni încă doi români şi doi străini pentru a completa lotul, el subliniind că formaţia sa este nevoită să se ridice la nivelul rezultatelor avute până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoşani şi-a prezentat achiziţiile înaintea meciului cu FCSB

Am fost nevoiţi să aducem pentru am pierdut 14 fotbalişti numai în această vară şi este foarte mult pentru o echipă de Liga 1 care a obişnuit lumea fotbalistică din România cu o clasare bună spre foarte bună în aceşti ultimi 2 ani.

Suntem nevoiţi să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor şi rezultatelor pe care le-am avut până acum. Vor mai veni încă doi români şi doi străini pentru a completa lotul, chiar dacă suntem puţini descoperiţi în acest moment”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoşani, potrivit news.ro.

Lotului pregătit de Marius Croitoru i s-au alăturat în această vară Herve Kage (Swift Hesperange), Richard Sila (FC Paris), Petar Petkovski (Rabotnicki), Malcom Edjuma (Viitorul), David Duţu (Popeşti Leordeni), Andrei Dragu (Viitorul Tg. Jiu), Martin Remacle (FC Voluntari) şi Paul Mensah ( SV Kapfenberg).

Reclamă

FC Botoşani joacă, joi, pe teren propriu, de la ora 20.30, cu FCSB, în prima etapă a sezonului 2021/2022 al Ligii 1.

Sebastian Colţescu arbitrează FC Botoşani – FCSB

FC Botoşani – FCSB va fi arbitrat de Sebastian Colţescu. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Daniel Mitruţi şi Adrian Popescu.

FCSB a scăpat, astfel, de arbitrul pe care nu îl mai vrea la meciuri. Istvan Kovacs a fost atacat dur şi de Mihai Stoica, chiar înaintea noului sezon. Managerul general al FCSB l-a arătat cu degetul pe Kovacs, pe care îl consideră unul dintre vinovaţii pentru faptul că FCSB a ratat şi sezonul trecut titlul de campioană.

Reclamă 4 / 0/3

Sper să nu mai avem probleme imense cum am avut anul trecut din cauza arbitrajelor. Imaginaţi-vă meciul de pomină pe care l-am avut la CFR. Să presupunem că altul era rezultatul, victoria noastră. Să presupun că la meciul cu Viitorul, în care am avut penalty clar, nu s-a văzut. Penalty la Măţan n-a existat, am pierdut două puncte. La Craiova toţi au fost de acord că a fost penalty cu eliminare, în minutul 2.

Toate astea au fost arbitrate de un singur cavaler al fluierului, Istvan Kovacs. Dacă se va continua aşa, clar nu avem nicio şansă. Aşteptam VAR-ul, bănuiesc că acolo va fi mai greu„, a spus Mihai Stoica.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și