Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2 | Război total în Bănie! Nu mai e cale de împăcare între Sorin Cârțu și suporterii echipei lui Mititelu! Gest obscen al legendei oltenilor

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2021, 9:37

Reclamă
FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2 | Război total în Bănie! Nu mai e cale de împăcare între Sorin Cârțu și suporterii echipei lui Mititelu! Gest obscen al legendei oltenilor

Sorin Cârţu, gest obscen către fanii FC U Craiova 1948

Captură digisport.ro

Înaintea meciului, fanii de la Peluza Sud, din Craiova, i-au vopsit gardul lui Sorin Cârțu, pe care-l consideră un trădător. Fosta legendă din Bănie a răbufnit la finalul meciului și a făcut un gest obscen către aceștia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârțu, gest obscen către fani

În mod normal, un președinte de club nu are voie să se manifeste astfel. Cârțu este însă cunoscut pentru ieșirile sale. Președintele celor de la Universitatea îi așteaptă pe fani să-i vopsească din nou gardul casei.

FC U nu este o echipă care să retrogradeze! Se vede că lucrează Mutu cu ei… Mai mult nu mă întrebați, nu vreau să vorbesc, e treaba lor ce fac, ce gândesc. La ce bucurie am simțit în seara asta, le dau voie să mai vopsească gardul (n.r.- râde). Am glumit!

Aseară când am ajuns acasă era o mașină necunoscută lângă casă, i-am zis soției să intre și eu m-am dus la ei. Erau polițiști, au zis că mă păzesc„, a spus Cârțu, după meci pentru digisport.ro.

Sorin Cârțu, ironii la adresa rivalilor din oraș

Sorin Cârțu susține că echipa lui Mutu nu avea nicio șansă în fața formației pregătite de Reghecampf.

Reclamă
Reclamă 4

Suntem mai buni. Eu am mai declarat-o, nu e un meci de orgoliu pentru mine. Este o echipă nou-promovată, ce doreai…să ne bată pe noi?„, a mai spus Cârțu.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:18

Eliberat din închisoare, Bocciu a dezvăluit de ce a renunţat să mai fie liderul galeriei Rapidului: „Totul a fost o făcătură”

22:08

Pierderi uriaşe pentru Spania, după meciul nebun cu Germania! Patru jucători vor rata semifinala de la EURO 2024

21:58

Mihai Stoica a găsit o explicaţie uluitoare pentru ratările uriaşe ale lui Marius Ştefănescu! Motivul invocat de oficialul FCSB

21:50

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

21:47

Toni Kroos şi-a luat „adio” de la fotbal, după Spania – Germania 2-1! Momente emoţionante, la ultimul meci din carieră

21:39

Spania – Germania 2-1! Ibericii s-au calificat în semifinalele EURO 2024 cu un gol al lui Mikel Merino! Dani Olmo, gol şi assist!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și