Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2 | „Suntem echipa mai bună!” Dan Nistor, înțepături pentru rivali după victoria din derby. „Îmi plac foarte mult meciurile astea”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 octombrie 2021, 23:54

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2 | „Suntem echipa mai bună! Dan Nistor, înțepături pentru rivali după victoria din derby. „Îmi plac foarte mult meciurile astea

Dan Nistor a marcat un gol în Universitatea Craiova - Academica Clinceni 5-0

Hepta

Dan Nistor și-a înțepat rivalii după derby și a spus că echipa lui este superioară. Mijlocașul lui Reghecampf este un mare fan al derby-urilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor: „Am demonstrat că suntem o echipă mai bună”

„Am demonstrat că suntem o echipă mai bună şi cred că am dominat meciul de la un capăt la celălalt. Acest gen de meciuri îmi plac foarte mult, cu presiune, pentru că sunt un jucător cu experienţă şi cred că azi s-a văzut acest lucru. Vreau să dedic golul băiatului meu pentru că m-a certat. De foarte mult timp a zis că nu prea mai marchez.

Sincer să vă zic, nici nu am auzit, nici nu am văzut, am stat concentrat numai la meci, ne-am făcut treaba cum a trebuit, am câştigat cele trei puncte şi asta e cel mai important. Dacă dânşii aşa au crezut că este de cuviinţă, le respect decizia.

A fost un gazon destul de greu, se vede că joacă două echipe pe acelaşi gazon şi s-a stricat. Trebuie refăcut”, a spus Dan Nistor, după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2.

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2

Derby-ul Olteniei a fost sărac în ocazii în prima repriză, dar jocul s-a animat după pauză. Dan Nistor a deschis scorul pentru Universitatea Craiova în minutul 47, după o gafă uriașă în apărarea lui Mutu.

Reclamă

Albu i-a pasat înapoi lui Diallo, care s-a încurcat incredibil în minge, și a fost deposedat de Nistor. Mijlocașul lui Reghecampf a șutat necruțător, de la marginea careului.

Craiova lui Mutu a rămas apoi în 10 oameni, după ce Compagno a văzut direct cartonașul roșu. Italianul i-a dat o palmă conaționalului Pigliacelli și nu a fost iertat de arbitrul Adrian Cojocaru.

Universitatea lui Reghecampf a dat lovitura finală în minutul 85, prin Ștefan Baiaram. Puștiul a înscris dintr-o pasă de geniu a lui Dan Nistor, care a fost omul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

După rezultatul din derby, Craiova lui Reghecampf a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 19 puncte, având trei victorii în ultimele cinci jocuri de campionat. De cealaltă parte, echipa lui Mutu a ajuns la 7 etape la rând fără victorie și este pe locul 13 în clasament, cu doar 10 puncte.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și