Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | Adrian Mititelu, mesaj din închisoare înainte de „Războiul Olteniei”. Patronul echipei lui Mutu nu uită și nu iartă. „Au călcat cu tancurile pe noi!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 octombrie 2021, 19:04

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | Adrian Mititelu, mesaj din închisoare înainte de „Războiul Olteniei. Patronul echipei lui Mutu nu uită și nu iartă. „Au călcat cu tancurile pe noi!

Bobi Verdeș, mesaj dur pentru familia Mititelu

Hepta

Adrian Mititelu nu uită și nu iartă cum echipa i-a fost dezafiliată în urmă cu câțiva ani, fiind nevoit să pornească cu totul de la zero, din Liga 4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu, mesaj din închisoare înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Patronul lui FC U Craiova a transmis că, indiferent de rezultatul din derby, echipa lui și a lui Mutu a câștigat deja războiul pentru supremația Olteniei.

Indiferent de rezultat, noi suntem învingători. Gândiți-vă că ei jucau acum câțiva ani cu AC Milan, noi eram prin Liga a 4-a și acum am dărâmat acest ecart dintre noi. O parte dintre suporterii noștri au migrat către ei, dar o și mai mare parte a rămas alături de noi și ne vor susține diseară.

Am încredere în Adi și băieți că vor da totul și vor face suporterii Craiovei mândri de ei. Dar repet, indiferent de rezultat, noi suntem cei învingători pentru felul în care am renăscut după ce au călcat cu tancurile pe noi”, a spus Adrian Mititelu, potrivit gsp.ro.

Adrian Mititelu se află în spatele gratiilor din noiembrie 2020, fiind condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în procesul transferului lui Mihai Costea la FCSB, din 2011.

Reclamă

Mititelu a fost condamnat și în alt dosar, în ianuarie 2021, la 5 ani de închisoare pentru săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată, dar a doua decizie nu este definitivă.

Ultraşii echipei lui Mititelu, mesaj radical: „Să îi bateți pe ăștia care ne-au furat identitatea!”

Ultraşii echipei lui Adrian Mititelu au avut un mesaj radical pentru jucători înainte de derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova.

Suporterii nu concep un eşec în Derby-ul Băniei. Aceştia au mers în cantonament şi le-au transmis jucătorilor lui Adrian Mutu să dea totul pe teren pentru a învinge rivala din oraş.

Reclamă 4 / 0/3

Vă aflați înaintea unui meci foarte important. Nici nu trebuie să vă mai spun ce înseamnă acest meci pentru noi. Nu ne interesează altceva decât să îi batem. Vreau să îi bateți pe ăștia care ne-au furat identitatea.

Am văzut că declarau ei că ăla vrea să ne dea gol, celălalt vrea să ne dea gol, ei toți vor să ne dea gol. Cine cred că suntem noi? Că sunteți voi? Ce dacă i-au bătut pe ăia de la Dinamo cu 5-0. Și FCSB a câștigat cu 6-0 și ați văzut ce a fost la meciul cu noi.

Dacă nu dădea ăla penalty, ieșea bine. Lasă că a fost bine și așa. Nu mai contează. Trebuie să îi bateți pe ăștia, altceva nu contează. Noi nu o să mergem la meci. Ori mergem toți, ori nu merge niciunul. Câștigați pentru noi”, au transmis ultraşii, potrivit fanatik.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și