Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | Ultraşii echipei lui Mititelu, mesaj radical: „Să îi bateți pe ăștia care ne-au furat identitatea!” + Jucătorul certat: „Să nu te mai prindem că faci așa ceva!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2021, 12:51

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | Ultraşii echipei lui Mititelu, mesaj radical: „Să îi bateți pe ăștia care ne-au furat identitatea! + Jucătorul certat: „Să nu te mai prindem că faci așa ceva!

FC U Craiova 1948 fani

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Ultraşii echipei lui Adrian Mititelu, mesaj radical înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Ultraşii nu concep un eşec în Derby-ul Băniei. Aceştia au mers în cantonament şi le-au transmis jucătorilor lui Adrian Mutu să dea totul pe teren pentru a învinge rivala din oraş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vă aflați înaintea unui meci foarte important. Nici nu trebuie să vă mai spun ce înseamnă acest meci pentru noi. Nu ne interesează altceva decât să îi batem. Vreau să îi bateți pe ăștia care ne-au furat identitatea.

Am văzut că declarau ei că ăla vrea să ne dea gol, celălalt vrea să ne dea gol, ei toți vor să ne dea gol. Cine cred că suntem noi? Că sunteți voi? Ce dacă i-au bătut pe ăia de la Dinamo cu 5-0. Și FCSB a câștigat cu 6-0 și ați văzut ce a fost la meciul cu noi.

Dacă nu dădea ăla penalty, ieșea bine. Lasă că a fost bine și așa. Nu mai contează. Trebuie să îi bateți pe ăștia, altceva nu contează. Noi nu o să mergem la meci. Ori mergem toți, ori nu merge niciunul. Câștigați pentru noi”, au transmis ultraşii, potrivit fanatik.ro.

Atacantul Sekou Sidibe a fost luat în colimator de ultraşi. Acesta a aruncat tricoul pe jos după ce a fost schimbat în meciul cu FCSB, scor 0-1, iar suporterii l-au avertizat.

Reclamă

„Auzi, să nu te mai prindem că faci așa ceva, că arunci tricoul pe jos! Ai înțeles? Tu trebuie să respecți decizia antrenorului și dacă decide să te schimbe, are motivele lui. Tu reprezinți un club important și astfel de gesturi nu există la noi, da? Hai, revino-ți și să nu te mai prindem că faci gesturi de astea!”, a fost avertismentul ultraşilor.

Ultrasul „Gogoaşă”, anunţ crucial înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Andrei Preda, liderul galeriei celor de la FC U Craiova 1948, a făcut un anunţ categoric înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova. „Gogoaşă” a transmis că nu ultraşii vor veni la Bătălia Olteniei, dar nici la celălalte meciuri. Fanii nu sunt de acord cu faptul că doar persoanele vaccinate sau care au avut COVID-19 pot intra la meci.

„Suporterii de la Peluza Sud nu vor intra la meci, vor sta la tribuna a doua, în afara stadionului. E un club foarte mare şi trebuia să fie lăsat acest drept să se joace cu suporteri. Să nu fie obligaţi suporterii să se vaccineze. Sperăm ca diseară ca echipa să ia cele 3 puncte şi să nu iasă incidente pe stradă.

Reclamă 4 / 0/3

De câteva zile e plin de poliţie pe străzi. Majoritatea sunt vaccinaţi, dar vrem să fim liberi, să fie decizia noastră dacă ne vaccinăm sau nu. Vom sta în afara stadionului mereu. Este decizia noastră, am înţeles că şi cei de la Peluza Sud Steaua au dat acelaşi comunicat.

Sunt mai multe peluze din ţară care vor face la fel. S-au vândut 9.000 de bilete. Suporterii oaspeţilor vor avea 600 sau 700 de bilete. Mergem pe mâna lui Mutu, indiferent de rezultatul de diseară. Până la iarnă nu se pune problema să fie schimbat. Obiectivul este salvarea de la retrogradare. Dacă spunea Mutu că se bate la campionat şi echipa era pe acest loc, pleca el singur”, a transmis Andrei Preda pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Ultraşii echipei lui Adrian Mititelu, mesaj radical înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova
  • Ce jucător a fost certat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și