Închide meniul

Ultrasul „Gogoaşă”, anunţ crucial înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Vom sta în afara stadionului mereu!” Ce spune despre viitorul lui Adrian Mutu

Reclamă

Publicat: 3 octombrie 2021, 11:03

Ultrasul „Gogoaşă, anunţ crucial înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Vom sta în afara stadionului mereu! Ce spune despre viitorul lui Adrian Mutu

Ultrasul "Gogoaşă", derapaj la adresa lui Sorin Cârțu

Andrei Preda Facebook

Ultrasul „Gogoaşă”, anunţ crucial înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

„Gogoaşă” a transmis că nu ultraşii vor veni la derby-ul cu Universitatea Craiova, dar nici la celălalte meciuri. Fanii nu sunt de acord cu faptul că doar persoanele vaccinate sau care au avut COVID-19 pot intra la meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Suporterii de la Peluza Sud nu vor intra la meci, vor sta la tribuna a doua, în afara stadionului. E un club foarte mare şi trebuia să fie lăsat acest drept să se joace cu suporteri. Să nu fie obligaţi suporterii să se vaccineze. Sperăm ca diseară ca echipa să ia cele 3 puncte şi să nu iasă incidente pe stradă.

De câteva zile e plin de poliţie pe străzi. Majoritatea sunt vaccinaţi, dar vrem să fim liberi, să fie decizia noastră dacă ne vaccinăm sau nu. Vom sta în afara stadionului mereu. Este decizia noastră, am înţeles că şi cei de la Peluza Sud Steaua au dat acelaşi comunicat.

Sunt mai multe peluze din ţară care vor face la fel. S-au vândut 9.000 de bilete. Suporterii oaspeţilor vor avea 600 sau 700 de bilete. Mergem pe mâna lui Mutu, indiferent de rezultatul de diseară. Până la iarnă nu se pune problema să fie schimbat. Obiectivul este salvarea de la retrogradare. Dacă spunea Mutu că se bate la campionat şi echipa era pe acest loc, pleca el singur”, a transmis Andrei Preda pentru digisport.ro.

Adi Mutu, obligat să câştige „Bătălia Olteniei”. „Briliantul” se teme că ar putea fi demis

Astăzi este ziua marelui meci FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova, prima confruntare pe care cele două echipe din Bănie o vor da în Liga 1.

Reclamă

Adi Mutu ştie că zilele pe banca echipei lui Mititelu îi sunt numărate dacă nu câştigă „Bătălia Olteniei”! Fanii i-au făcut galerie la ultimul antrenament, dar „Briliantul” se teme că ar putea fi demis.

„(Reporter: Eşti fără victorie de şase meciuri, cât de mare e presiunea asupra ta?) Presiunea e foarte mare asupra antrenorului în general şi mai ales pentru unul care nu a câştigat de şase meciuri. La o echipă care îşi doreşte foarte mult, la un club care are ambiţii foarte mari, presiunea este foarte mare, bineînţeles.

(Reporter: Simţi că îţi este postul în pericol dacă nu câştigi?) Postul unui antrenor este tot timpul în pericol atunci când este o lipsă a rezultatelor. Aşa cum ştiam de la început şi cum am declarat, avem anumite obiective pe termen scurt, mediu şi lung pe care trebuie să le îndeplinim. Este o echipă nou-promovată şi aşa mai departe dar, lăsând toate astea la o parte, atunci când este o lipsă de rezultate, postul unui antrenor este în pericol„, a declarat Adi Mutu în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și