Închide meniul

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Andrei Burcă, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a impresionat împotriva ilfovenilor. Bucurie cumpătată: „În hotel erau refugiați și plângeau la telefon”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2022, 23:01

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Andrei Burcă, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a impresionat împotriva ilfovenilor. Bucurie cumpătată: „În hotel erau refugiați și plângeau la telefon

Andrei Burcă a recunoscut că poate pleca de la CFR Cluj

Andrei Burcă, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

Edi Iordănescu a stat în tribunele arenei care poartă numele tatălui său. Burcă a recunoscut că nu s-a uitat după selecționerul României, dar că speră să îl fi convins să îi treacă numele pe lista convocaților pentru „dubla” din această lună cu Grecia și Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă, mesaj pentru Edi Iordănescu după golul marcat cu FC Voluntari

Păcat că n-am reușit să facem mai repede 2-0, ar fi trebuit să fructificăm ocaziile ca să nu mai avem emoții pe final. Eu cred că o să întâlnim încă de două ori în acest sezon cu ei.

Păcat că ni se înjumătățesc punctele, altfel eram mai relaxați. Ne așteaptă o situație dificilă cu Dinamo. Dacă nu cu campioana încerci să dai totul, atunci nu știu cu ce echipă mai vrei să joci fotbal.

Nu l-am văzut pe selecționer (n.r. Edi Iordănescu a fost în tribună), îl salut pe această cale. Sper să fi făcut o partidă bună și să fie mulțumit de mine„, a declarat Andrei Burcă după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1.

Jucătorul lui Dan Petrescu a recunoscut că nu s-a putut bucura la maximum pentru victoria care a dus-o pe CFR Cluj la 14 puncte în fața lui FCSB. Războiul din Ucraina l-a dat peste cap.

Reclamă

E trist, nu m-am așteptat niciodată, credeam că sunt jocuri politice. Astăzi era în hotel refugiați și plângeau la telefon. Suntem în 2022, Doamne ferește de ceva mai grav. Au mai fost războaie în urmă cu 100 de ani, dar acum sunt alte arme și ar fi tragic„, a mai spus Burcă.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ajuns la 73 de puncte și ocupă prima poziție în Liga 1, în timp ce FC Voluntari rămâne cu 47 de puncte, pe locul 4. Ardelenii au suferit numai două înfrângeri în cele 29 de etape și vor încheia cu un număr record, pentru România, sezonul regulat.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și